Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, ravick97st napisał: zapewne z internetów ravick97/maciek Cześć No nie wątpię, ale czy nie spotkaliśmy się kiedyś gdzieś, bo takie mam nieodparte wrażenie i... po prostu, wybacz, głupio mi, że nie kojarzę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Teraz Było bosko ❤️💪. Robimy powtórkę?? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Robimy powtórkę?? Skoro oferujesz się tym razem nie 15h przed faktem, to my może byśmy wpadli 🙂 Adaś rusz towarzystwo forumowe, daleko chyba nie mają...😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, AdrianW napisał: Skoro oferujesz się tym razem nie 15h przed faktem, to my może byśmy wpadli 🙂 Adaś rusz towarzystwo forumowe, daleko chyba nie mają...😁 We czarnej d....ie mnie i @Lexi mnię miałeś. 15 h to byś do Chatel zajechał.....się zbieraj....znaczy ty nie musisz byle Żaneta jechała i cała reszta "forumowych" PAŃ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: We czarnej d....ie mnie i @Lexi mnię miałeś. 15 h to byś do Chatel zajechał.....się zbieraj....znaczy ty nie musisz byle Żaneta jechała i cała reszta "forumowych" PAŃ Ja jestem już w trybie rowerowym i kolano se dzisiaj obtłukłam o kamole 😒 na podjeździe nie dałam rady... narty by mi tego na pewno nie zrobiły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, zając napisał: narty by mi tego na pewno nie zrobiły! Wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: We czarnej d....ie mnie i @Lexi mnię miałeś Tiaa... Ciebie jak Ciebie... ale Marka??? - w życiu!😄... skasujesz to zdanie jak Cię w sobotę objadę Mistrzu Mijagi 😛😠 30 minut temu, zając napisał: narty by mi tego na pewno nie zrobiły! Teresko jak mnie coś boli to jadę na narty i przestaje. Poważnie! Pozdro😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, zając napisał: Ja jestem już w trybie rowerowym i kolano se dzisiaj obtłukłam o kamole 😒 na podjeździe nie dałam rady... narty by mi tego na pewno nie zrobiły! Ja też się rozkręcam 😀 wczoraj i dzisiaj trochę pojeździłem.Powrót do roweru łatwiejszy niż do nart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 50 minut temu, Edwin napisał: Ja też się rozkręcam 😀 wczoraj i dzisiaj trochę pojeździłem.Powrót do roweru łatwiejszy niż do nart. a do nart wróciłeś czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi