bubol.T Napisano wczoraj o 09:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:13 Godzinę temu, Jan napisał: i na nartach też jeżdżą? Tak. W zeszłym roku jeździli. W tym mama miała problem z nogą, wiec odpuścili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 09:43 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:43 Godzinę temu, Jan napisał: Dzisiaj na górze już tylko minus 6 stopni dzisiaj na dole, jak niżej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 10:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:33 1 godzinę temu, Jan napisał: Dzisiaj na górze już tylko minus 6 stopni Cześć Weź wykadruj to zdjęcie i pokaż Pannie. Na tej podstawie zasugeruj jej podniesienie nieco wyżej i wysunięcie do przodu ręki wewnętrznej (ale nie przez prostowanie w łokciu tylko poprzez lekką rotację w biodrach i ustawienie linii barków w poprzek linii spadku stoku. Zobacz czy coś się zmieni. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano wczoraj o 14:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:05 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Weź wykadruj to zdjęcie i pokaż Pannie. Na tej podstawie zasugeruj jej podniesienie nieco wyżej i wysunięcie do przodu ręki wewnętrznej (ale nie przez prostowanie w łokciu tylko poprzez lekką rotację w biodrach i ustawienie linii barków w poprzek linii spadku stoku. Zobacz czy coś się zmieni. Pozdro Taki Ty to aż miło czytać 😉 pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Weź wykadruj to zdjęcie i pokaż Pannie. Na tej podstawie zasugeruj jej podniesienie nieco wyżej i wysunięcie do przodu ręki wewnętrznej (ale nie przez prostowanie w łokciu tylko poprzez lekką rotację w biodrach i ustawienie linii barków w poprzek linii spadku stoku. Zobacz czy coś się zmieni. dzięki - popracujemy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, bubol.T napisał: Tak. W zeszłym roku jeździli. W tym mama miała problem z nogą, wiec odpuścili. mam nadzieję że mnie dzieci też będą kiedyś na narty zabierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dzień dobry 🥳🤩 Czas zacząć przygodę ⛷️ Pozdro 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, PaVic napisał: Dzień dobry 🥳🤩 Czas zacząć przygodę ⛷️ no widzę że wszystko zgodnie z planem - fajnego dnia życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: no widzę że wszystko zgodnie z planem - fajnego dnia życzę Si tobie również 😉 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu na Plan Maison dobrą kawę robią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 11 minut temu, Jan napisał: na Plan Maison dobrą kawę robią Zgodnie ze wskazówkami 😉 ta storna okiem z gondoli wygląda trasowo obłędnie będzie gdzie po południu jeździć 💪 Edytowane 7 godzin temu przez PaVic 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, PaVic napisał: Zgodnie ze wskazówkami 😉 ta storna okiem z gondoli wygląda trasowo obłędnie będzie gdzie po południu jeździć 💪 koniecznie przejedź się krzesełkami HIRLI pod północną ścianą Matta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Jan napisał: koniecznie przejedź się krzesełkami HIRLI pod północną ścianą Matta Jak znajdę 🥳👌😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 🤩🥳 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, PaVic napisał: 🤩🥳 Przygotowują lodowce do sezonu letniego Edytowane 6 godzin temu przez Jan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Powiem Was szczerze bez żadnej ściemy 🥴 Jest pięknie 😜 Twardo , szeroko, widokowo obłędnie i ciepło nawet kabany syna przywłaszczone z rana smakują wybornie a nie jadam 🤪🤩 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, PaVic napisał: Powiem Was szczerze bez żadnej ściemy 🥴 Jest pięknie 😜 Twardo , szeroko, widokowo obłędnie i ciepło nawet kabany syna przywłaszczone z rana smakują wybornie a nie jadam 🤪🤩 ej, weż ludzi nie wkurzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, grimson napisał: ej, weż ludzi nie wkurzaj. I śnieg szybki, nawet 107 na slalomce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu @Mitek coś ostatnio o stekach pisałeś mam tu w menu 1.5kg krowy za jedyne 156€ zwie się Tomahawk 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Te muldki takie malownicze żeś pojechał? Na pewno byśmy z @Marcos73 je zrobili zgrabnie, tak naprzemiennie, doświadczenie już mamy 😁. Ogólnie zazdro, piękne miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Chertan napisał: muldki takie malownicze żeś pojechał Si po lewej stronie bo środkiem jakoś się nie odważyłem ale i tak gdzieś na w dolnej części złapałem dziwną prędkość i mnie wyje… ale ustałem jakimś cudem 😉 Miejsce faktycznie wyborne ale nie na jeden dzień 🤷♂️ cóż dobry i ten jeden 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, PaVic napisał: Si po lewej stronie bo środkiem jakoś się nie odważyłem ale i tak gdzieś na w dolnej części złapałem dziwną prędkość i mnie wyje… ale ustałem jakimś cudem 😉 Miejsce faktycznie wyborne ale nie na jeden dzień 🤷♂️ cóż dobry i ten jeden 💪 Piknie masz tam Panie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cześć Ja tam nigdy nie byłem ale Rybelek mówił, że ten rejon i Sestriere to dwa najlepsze miejsca na narty w jakich był, tak że masz SUPER. Pojedź na Mały Matterhorn i może na szwajcarską stronę bo tam jest jakaś trasa z motylkami - tak Rybelek mówił - najfajniejsza na świecie, ponad 13 km. Pozdro PS A stek dokładnie ten Tomahawk tylko cenę mieliśmy znacznie lepszą. 😉 Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Piknie masz tam Panie... Piknie było i się skończyło 😩 Gorąco strasznie gorąco 🥵 Warto tu przyjechać ale na dłużej zdecydowanie dłużej bo pozostał niedosyt 🤷♂️choć siły już mi brak - cervini strona mnie wykończyła 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Ja tam nigdy nie byłem ale Rybelek mówił, że ten rejon i Sestriere to dwa najlepsze miejsca na narty w jakich był, tak że masz SUPER. Pojedź na Mały Matterhorn i może na szwajcarską stronę bo tam jest jakaś trasa z motylkami - tak Rybelek mówił - najfajniejsza na świecie, ponad 13 km. Pozdro PS A stek dokładnie ten Tomahawk tylko cenę mieliśmy znacznie lepszą. 😉 Pozdro Pozdrów żonkę , a ON palce lizać 😉 Od małego Martte zacząłem tą dzisiejszą przygodę . Sam wjazd trawał prawie godzinę 🤷♂️ ale później już poszło ⛷️ Cały sezon jak i ten ON mogę podsumować roześmianą ale mega szczęśliwa ….😂 Pozdro dla Wszystkich Dla mnie osobiście sezon 💣i takiego sobie jak i Wam życzę w następnym 💪 Edytowane 6 minut temu przez PaVic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi