Jump to content

Live ze mną dziś o godzinie 20-tej. Zapraszam 🙂

tyrpoos_ski
 Share

Recommended Posts

Cześć wszystkim,

zostałem zaproszony na live z POL-SKI & SNOWBOARD CLUB UK

jeśli ktoś ma ochotę to serdecznie zapraszam, będziemy rozmawiać o nartach, wkładkach Carv, o moich szkoleniach i różnych ciekawych miejscach. 

pod spodem link

Pozdrawiam,

Bartek

• Like 4
  • Thanks 2

Przejrzałem nagranie w przyspieszonym tempie, ciekawe. Sporo informacji, które znałem, koszt jeżdżenia w USA nieco powalił. Nasi widzę byli na live (pozdro @Mikoski). Szkoda, że nie będziesz mógł być w Zwardoniu, światowo by było. A z innej beczki @tyrpoos_ski, czy wsadzenie Carv nie zmniejsza zbytnio objętości wnętrza, bo jest to dodatkowa wkładka jednak. Przy dopasowanym bucie może być średnio. 

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, Mikoski said:

Ja będę choćby się doczołgać

Weź też narty o uczciwej szerokości, a nie same wąskie. Bo się moje wstydzą, kiedy obok jeżdżą same smukłe. A tak to będą miały zacne towarzystwo 🙂

• Haha 2

3 hours ago, mig said:

Niech się odchudzą. Wysokie już są dosyć... jest nadzieja. 🙂

Akceptuję je jakimi są. Naprawdę nie muszą się dla mnie stać modelkami z 65 w talii :).

Edited by SzymQ
  • Haha 1

5 godzin temu, SzymQ napisał:

Weź też narty o uczciwej szerokości, a nie same wąskie. Bo się moje wstydzą, kiedy obok jeżdżą same smukłe. A tak to będą miały zacne towarzystwo 🙂

Cześć

Ja się z Tobą chętnie zamienię a nawet z przyjemnością popróbuję je zaprzyjaźnić jak dasz jedną a sem weźmiesz jedną moją.

A jakby Damian Mikoski nie przyjechał to cóż to jest za wyprawa Panowie. Zjaramy mu ten Mikołów! nie ma takiej możliwości!

Pozdro

• Haha 3

W dniu 9.02.2024 o 14:14, Chertan napisał:

Przejrzałem nagranie w przyspieszonym tempie, ciekawe. Sporo informacji, które znałem, koszt jeżdżenia w USA nieco powalił. Nasi widzę byli na live (pozdro @Mikoski). Szkoda, że nie będziesz mógł być w Zwardoniu, światowo by było. A z innej beczki @tyrpoos_ski, czy wsadzenie Carv nie zmniejsza zbytnio objętości wnętrza, bo jest to dodatkowa wkładka jednak. Przy dopasowanym bucie może być średnio. 

Wkładka ma 3mm, o tyle się zmniejszy objętość buta. Prawdopodobnie jeśli but jest dopasowany będzie trzeba zmniejszyć dwie dolne klamry mikroregulacją o 3-4 przekręcenia w lewo. 😉

pozdrawiam,

Bartek

• Like 1
  • Haha 1