SzymQ Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Cześć Szukam prezentu dla faceta z okazji 50 urodzin i nie mam pomysłu. Multitool odpada, najbardziej wypasiona zapalniczka też, bo takie rzeczy już ma i chyba je lubi. W tematach hobbystycznych raczej już jest zrealizowany. Hobby, w które można byłoby ewentualnie celować, to chyba jakiś gadżet na jednodniowe wycieczki górskie (poza sezonem zimowym) i/albo Pol'and'Rock. Prezent ma być materialny, a nie usługowy. Finansowo szukam, czegoś co można nazwać niezobowiązującym prezentem - myślałem o 100-200zł, ale przyjmę też sensowne propozycje spoza tego budżetu. Czas już zaczyna naglić, a ja ciągle nie mam pomysłu. Może Wy coś podpowiecie, zanim skończę z napisem "z okazji 50 urodzin" albo podobnym. Z góry dzięki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Kup mu nóż typu folder. Fajny gadżet. Będzie zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 ..nie patrząc na tytuł... takie coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2023 20 minutes ago, Lexi said: ..nie patrząc na tytuł... takie coś.. Praktyczne do bólu, chyba aż za bardzo 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 https://chopinvodka.pl/wp-content/uploads/2023/06/ChopinVodka_Zdobienia_Personalizacje.pdf Wbrew pozorom fajny bardzo elegancki i oryginalny prezent. Siedlce są firma która od lata konsekwentnie przywraca wódkom należną im pozycję zniszczoną przez gówno pite za komuny i pijaków w ogóle. Może lubi... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Godzinę temu, SzymQ napisał: Praktyczne do bólu, chyba aż za bardzo 😉 Kapitalne narzędzia - u mnie najczęściej używane (jakkolwiek mam akurat 18 cm - gładkie szczęki i 10 cm - na wyjazdy rowerowe). Uznałbym to za zaj..sty prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2023 (edytowane) 31 minutes ago, Wujot2 said: Kapitalne narzędzia - u mnie najczęściej używane (jakkolwiek mam akurat 18 cm - gładkie szczęki i 10 cm - na wyjazdy rowerowe). Uznałbym to za zaj..sty prezent. Ja prawdopodbnie też bym się ucieszył z takiego prezentu, ale nie jestem pewien czy kolega się ucieszy. Nie chcę ryzykować. Edit: A jak już jesteś, kojarzysz może jakieś gadżeciarskie kieszonkowe światełko z względymi parametrami? Edytowane 14 Października 2023 przez SzymQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 43 minuty temu, SzymQ napisał: Ja prawdopodbnie też bym się ucieszył z takiego prezentu, ale nie jestem pewien czy kolega się ucieszy. Nie chcę ryzykować. Edit: A jak już jesteś, kojarzysz może jakieś gadżeciarskie kieszonkowe światełko z względymi parametrami? Ja mam "kultową" bocialarkę z eliptyczną optyką. Ale to tak pewnie z 300 zł wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Ale przyszło mi do głowy bardzo dobre światło na tył roweru. Prox Zeta S - 90 zł a jak masz za dużo kasy to możesz nabyć Knog-a np Big Cobber. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 2 godziny temu, Wujot2 napisał: Kapitalne narzędzia - u mnie najczęściej używane (jakkolwiek mam akurat 18 cm - gładkie szczęki i 10 cm - na wyjazdy rowerowe). Uznałbym to za zaj..sty prezent. Dokładnie tak pomyślałem choć sam mam większe rozmiary takowych ... mercedes wśród narzędzi (oczywiście nie dla kogoś brzydzącego sie śrubokrętem).. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 3 godziny temu, Mitek napisał: https://chopinvodka.pl/wp-content/uploads/2023/06/ChopinVodka_Zdobienia_Personalizacje.pdf Wbrew pozorom fajny bardzo elegancki i oryginalny prezent. Siedlce są firma która od lata konsekwentnie przywraca wódkom należną im pozycję zniszczoną przez gówno pite za komuny i pijaków w ogóle. Może lubi... Pozdro W tym temacie mam kumpla...ach stare czasy 🙂 http://bachmatiuk.pl/index.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Cześć No wiesz, ale z tego co widzę to kumpel jest raczej artysta grafikiem a mój link to po prostu standardowa usługa Polmosu Siedlce - zresztą też powiązania przez kumpla. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 (edytowane) I podobne rzeczy robią w sumie wiec na prezent w sam raz Mitku..... http://bachmatiuk.pl/grawer-na-whisky.html Zdravim ...na marginesie - to też Marka>> Edytowane 15 Października 2023 przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 @Bruner79 poproszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedrzejGra Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Narty 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Spóźniony Mikołaj 😄 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia ..ale takie biołe.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Lexi napisał: ..ale takie biołe.. 😉 Co zrobić, ale pod knajpa będą się dobrze maskować w śniegu 😄 . Edytowane 15 Stycznia przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi