Mitek Napisano Poniedziałek o 22:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:35 1 minutę temu, a_senior napisał: Teraz tak, ale wtedy miałem lekkiego pietra. No wiadomo. Jakbyśmy w pewnych sytuacjach nie byli obsrani nie byłoby zabawy - myślę, że sedno przeżyć jest właśnie takie. A jak jest jeszcze koło Ciebie jakiś Rybelek - wiesz o co chodzi - no to już chyba wystarczy. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 22:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:39 (edytowane) 23 minuty temu, Jan napisał: teraz będzie 150 postów o autach 🙂 Nie martw się. Grimson nie zna tylu słów. Edytowane Poniedziałek o 22:39 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 02:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 02:58 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Kolejny co pamięta. Ostatnio pisałem chyba Gabrikowi apropos nart - bo opisał wszystko na czym i kiedy jeździł. Teraz Ty - jak Wy to pamiętacie?! Na przykład w takiej Madonnie to byłem chyba z 15 razy ale gdzie i kiedy? Tzn byłem w dolinie Rendena ale i obok ale gdzie? Trasy, gdzie, które itd. - autentycznie podziwiam pamięć. Pozdro A ja się zastanawiam co powoduje że ta okolica cieszy się od lat tak wielką popularnością wśród polskich narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano wczoraj o 08:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:07 Cena w grudniu..... pogoda, Grimson to wyjątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 22.12.2025 o 22:21, zając napisał: W Nowym Roku (zależnie od tego jak się sprawy remontowe potoczą), wyjazd bez wielkiego planowania bo kamperem. Wstępnie kierunek który kusi, to Cervinia/Zermatt + Monterosa, ale w Austrii jeśli będą dobre warunki też mamy jeszcze sporo ośrodków do objeżdżenia. Zermatt chciałbym chociaż raz w życiu zobaczyć 🙂 Fajne plany, zacne👌 My 10-17 stycznia będziemy w Saalbach, jakbyś przypadkowo była w okolicy to zapraszam na wspólne szusowanie ⛷️😎 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmyk Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 22.12.2025 o 18:00, AdrianW napisał: Jak ogólnie oceniasz ten region pod kątem początkujących narciarzy? Ulubione, łatwe trasy mojej córki w Madonnie: 71, 51, 49, 50, 79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi