mumilion Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jak to jest z Free Ski - czy trzeba go gdzies extra rezerwowac? Chce zarezerwowac domek w czasie Free ski w kwietniu '14 ale nie jako opcja z darmowym skipasem itd lecz normalnie - prywatnie. Otrzymam naturalnie druczek meldunkowy, ale nigdy tego nie zalatwialem. Czy funkcjonuje to tak jak np wejsciowki na basem - po okazaniu zameldowania, czy trzeba ten ski pass inaczej zalatwiac? Prosze o podpowiedz jesli ktos ma takie doswiadczenia - przedewszystkim w Livigno ale rowniez w innych osrodkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kaludia, a Ty nie rozumiesz pytania? Jak nie masz nic do napisania nie rób śmietnika. nie irytuj się to spam !!! Powiem Wam jak tam jest ale jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... rafaltdi Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... RYKI Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam wszystkich miłośników narciarstwa Jestem nowym użytkownikiem forum (nie mogę założyć nowego wątku). Piszę pracę magisterską związaną z turystyką narciarską, a konkretnie na temat: Atrakcyjności dwóch popularnych ośrodków narciarskich w Polsce (Białka Tatrzańska) i we Włoszech (Livigno). Ankieta jest anonimowa, posłuży mi tylko do celów badawczych w mojej pracy dyplomowej. Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu poniżej załączonej ankiety. Z góry dziękuję za udział w badaniu i poświęcony czas Bezpośredni link do ankiety: http://www.interanki...25d6eaf632c.xml Właśnie wysłałem Pozdrawiam, R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... mig Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Byłem tam w grudniu, styczniu i pod koniec marca. W tym ostatnim przypadku był sniezny sezon, wiec z tym towarem nie było problemu. Na połnocnych zboczach (Motolino) twardy snieg był długo, w słoncu i niżej - ciapa juz o 10tej. 3cia dekada kwietnia to juz wyjazd dużego ryzyka. Może być bardzo fajnie ale nie musi a niska cena to właśnie premia za ryzyko. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mohikanian Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam, Odkopię trochę temat;) Jestem świezy na forum a w marcu chcemy jechać własnie do LIVIGNO w 10 osób. Szukamy jakiejś informacji na temat noclegów, bo podobno gdzieś się można zalogować, napisać ile osób w jakim terminie, wymagania....i czekać na odpowiedź od ludzi oferujących noclegi.... Słyszał ktoś o czymś takim? Szukamy noclegu bez wyżywienia, w okresie od 7.03 2015 na tydzień. Nie oczekujemy spa, i innych atrakcji, tylko normalne warunki do spania i liczymy się z zakupem karnetów w normalych cenach. Jedziemy autami więc jedzenie zabieramy ze sobą. Przeczytałem cały wątek i chyba nic się nie zmieniło jeśłi chodzi o ceny paliw, przejazdów itd? Wyjeżdzamy ze Szczecina:) aaaaa...łąńcuchy zabierać? Pzdrawiam Byłem w terminie 10-17.01.2015 .W ostatnie dni spore opady śniegu więc łańcuchy bym brał...Długo odkopywaliśmy samochód sobotę przed wyjazdem.Gdyby nie pługi pracujące już w nocy wyjazd z doliny byłby trudny.Ceny ? skipas wg cennika choć w agencji można kupić 4-6 % taniej.Cena przejazdu zależy czym jedziesz :-) Tunel obecnie 37 euro...Paliwo w Livignio 0,80 euro:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... art Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Skontaktuj się z biurem Jaffi Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam Was serdeczie! Szukam osób, które w najbliższym czasie będą jechały do Livigno. Potrzebuję przekazać przesyłkę zawierającą łańcuchy samochodowe oraz słodycze dla mojej kuzynki, która mieszka na miejscu. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogą mi pomóc w tej kwestii! Pozdrawiam! A.Bosak My jedziemy ale dopiero 10 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... namor! Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 A podpowiedzcie mi bo w serwisach już mieszają mi w głowie. Po zakupie nowych nart należy je naostrzyć i nasmarować? W jednym mówią ze należy dotrzeć tak z 6 dni jeżdżąc, w drugim zaś ze od razu trzeba oddać do serwisu. Komu bardziej zaufać? Jadę w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Robert Ski Planet Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Edit - zorientowałem się, że to zeszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... S.N. Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Panie i Panowie. Może ktoś naświetlić jak konkretnie wygląda ewentualny wyjazd do Livogno ? DO ADMINÓW: Forumowa wyszukiwarka pokazuje 26 stron tego wątku. A tu jak widać "zaczyna" od 13 ... Rozumiem, że nie dało się reszty odtworzyć ? Edytowane 18 Listopada 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Chyba Livigno - Normalnie pakujesz narty i w droge. O co konkretnie Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 13 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Włochy - Livigno
rafaltdi Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYKI Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam wszystkich miłośników narciarstwa Jestem nowym użytkownikiem forum (nie mogę założyć nowego wątku). Piszę pracę magisterską związaną z turystyką narciarską, a konkretnie na temat: Atrakcyjności dwóch popularnych ośrodków narciarskich w Polsce (Białka Tatrzańska) i we Włoszech (Livigno). Ankieta jest anonimowa, posłuży mi tylko do celów badawczych w mojej pracy dyplomowej. Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu poniżej załączonej ankiety. Z góry dziękuję za udział w badaniu i poświęcony czas Bezpośredni link do ankiety: http://www.interanki...25d6eaf632c.xml Właśnie wysłałem Pozdrawiam, R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... mig Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Byłem tam w grudniu, styczniu i pod koniec marca. W tym ostatnim przypadku był sniezny sezon, wiec z tym towarem nie było problemu. Na połnocnych zboczach (Motolino) twardy snieg był długo, w słoncu i niżej - ciapa juz o 10tej. 3cia dekada kwietnia to juz wyjazd dużego ryzyka. Może być bardzo fajnie ale nie musi a niska cena to właśnie premia za ryzyko. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Mohikanian Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam, Odkopię trochę temat;) Jestem świezy na forum a w marcu chcemy jechać własnie do LIVIGNO w 10 osób. Szukamy jakiejś informacji na temat noclegów, bo podobno gdzieś się można zalogować, napisać ile osób w jakim terminie, wymagania....i czekać na odpowiedź od ludzi oferujących noclegi.... Słyszał ktoś o czymś takim? Szukamy noclegu bez wyżywienia, w okresie od 7.03 2015 na tydzień. Nie oczekujemy spa, i innych atrakcji, tylko normalne warunki do spania i liczymy się z zakupem karnetów w normalych cenach. Jedziemy autami więc jedzenie zabieramy ze sobą. Przeczytałem cały wątek i chyba nic się nie zmieniło jeśłi chodzi o ceny paliw, przejazdów itd? Wyjeżdzamy ze Szczecina:) aaaaa...łąńcuchy zabierać? Pzdrawiam Byłem w terminie 10-17.01.2015 .W ostatnie dni spore opady śniegu więc łańcuchy bym brał...Długo odkopywaliśmy samochód sobotę przed wyjazdem.Gdyby nie pługi pracujące już w nocy wyjazd z doliny byłby trudny.Ceny ? skipas wg cennika choć w agencji można kupić 4-6 % taniej.Cena przejazdu zależy czym jedziesz :-) Tunel obecnie 37 euro...Paliwo w Livignio 0,80 euro:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... art Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Skontaktuj się z biurem Jaffi Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam Was serdeczie! Szukam osób, które w najbliższym czasie będą jechały do Livigno. Potrzebuję przekazać przesyłkę zawierającą łańcuchy samochodowe oraz słodycze dla mojej kuzynki, która mieszka na miejscu. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogą mi pomóc w tej kwestii! Pozdrawiam! A.Bosak My jedziemy ale dopiero 10 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... namor! Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 A podpowiedzcie mi bo w serwisach już mieszają mi w głowie. Po zakupie nowych nart należy je naostrzyć i nasmarować? W jednym mówią ze należy dotrzeć tak z 6 dni jeżdżąc, w drugim zaś ze od razu trzeba oddać do serwisu. Komu bardziej zaufać? Jadę w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Robert Ski Planet Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Edit - zorientowałem się, że to zeszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... S.N. Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Panie i Panowie. Może ktoś naświetlić jak konkretnie wygląda ewentualny wyjazd do Livogno ? DO ADMINÓW: Forumowa wyszukiwarka pokazuje 26 stron tego wątku. A tu jak widać "zaczyna" od 13 ... Rozumiem, że nie dało się reszty odtworzyć ? Edytowane 18 Listopada 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Chyba Livigno - Normalnie pakujesz narty i w droge. O co konkretnie Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 13 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Włochy - Livigno
mig Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Byłem tam w grudniu, styczniu i pod koniec marca. W tym ostatnim przypadku był sniezny sezon, wiec z tym towarem nie było problemu. Na połnocnych zboczach (Motolino) twardy snieg był długo, w słoncu i niżej - ciapa juz o 10tej. 3cia dekada kwietnia to juz wyjazd dużego ryzyka. Może być bardzo fajnie ale nie musi a niska cena to właśnie premia za ryzyko. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohikanian Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam, Odkopię trochę temat;) Jestem świezy na forum a w marcu chcemy jechać własnie do LIVIGNO w 10 osób. Szukamy jakiejś informacji na temat noclegów, bo podobno gdzieś się można zalogować, napisać ile osób w jakim terminie, wymagania....i czekać na odpowiedź od ludzi oferujących noclegi.... Słyszał ktoś o czymś takim? Szukamy noclegu bez wyżywienia, w okresie od 7.03 2015 na tydzień. Nie oczekujemy spa, i innych atrakcji, tylko normalne warunki do spania i liczymy się z zakupem karnetów w normalych cenach. Jedziemy autami więc jedzenie zabieramy ze sobą. Przeczytałem cały wątek i chyba nic się nie zmieniło jeśłi chodzi o ceny paliw, przejazdów itd? Wyjeżdzamy ze Szczecina:) aaaaa...łąńcuchy zabierać? Pzdrawiam Byłem w terminie 10-17.01.2015 .W ostatnie dni spore opady śniegu więc łańcuchy bym brał...Długo odkopywaliśmy samochód sobotę przed wyjazdem.Gdyby nie pługi pracujące już w nocy wyjazd z doliny byłby trudny.Ceny ? skipas wg cennika choć w agencji można kupić 4-6 % taniej.Cena przejazdu zależy czym jedziesz :-) Tunel obecnie 37 euro...Paliwo w Livignio 0,80 euro:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... art Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Skontaktuj się z biurem Jaffi Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam Was serdeczie! Szukam osób, które w najbliższym czasie będą jechały do Livigno. Potrzebuję przekazać przesyłkę zawierającą łańcuchy samochodowe oraz słodycze dla mojej kuzynki, która mieszka na miejscu. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogą mi pomóc w tej kwestii! Pozdrawiam! A.Bosak My jedziemy ale dopiero 10 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... namor! Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 A podpowiedzcie mi bo w serwisach już mieszają mi w głowie. Po zakupie nowych nart należy je naostrzyć i nasmarować? W jednym mówią ze należy dotrzeć tak z 6 dni jeżdżąc, w drugim zaś ze od razu trzeba oddać do serwisu. Komu bardziej zaufać? Jadę w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Robert Ski Planet Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Edit - zorientowałem się, że to zeszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... S.N. Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Panie i Panowie. Może ktoś naświetlić jak konkretnie wygląda ewentualny wyjazd do Livogno ? DO ADMINÓW: Forumowa wyszukiwarka pokazuje 26 stron tego wątku. A tu jak widać "zaczyna" od 13 ... Rozumiem, że nie dało się reszty odtworzyć ? Edytowane 18 Listopada 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Chyba Livigno - Normalnie pakujesz narty i w droge. O co konkretnie Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 13 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
art Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Skontaktuj się z biurem Jaffi Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam Was serdeczie! Szukam osób, które w najbliższym czasie będą jechały do Livigno. Potrzebuję przekazać przesyłkę zawierającą łańcuchy samochodowe oraz słodycze dla mojej kuzynki, która mieszka na miejscu. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogą mi pomóc w tej kwestii! Pozdrawiam! A.Bosak My jedziemy ale dopiero 10 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... namor! Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 A podpowiedzcie mi bo w serwisach już mieszają mi w głowie. Po zakupie nowych nart należy je naostrzyć i nasmarować? W jednym mówią ze należy dotrzeć tak z 6 dni jeżdżąc, w drugim zaś ze od razu trzeba oddać do serwisu. Komu bardziej zaufać? Jadę w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Robert Ski Planet Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Edit - zorientowałem się, że to zeszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... S.N. Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Panie i Panowie. Może ktoś naświetlić jak konkretnie wygląda ewentualny wyjazd do Livogno ? DO ADMINÓW: Forumowa wyszukiwarka pokazuje 26 stron tego wątku. A tu jak widać "zaczyna" od 13 ... Rozumiem, że nie dało się reszty odtworzyć ? Edytowane 18 Listopada 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Chyba Livigno - Normalnie pakujesz narty i w droge. O co konkretnie Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 13 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
namor! Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 A podpowiedzcie mi bo w serwisach już mieszają mi w głowie. Po zakupie nowych nart należy je naostrzyć i nasmarować? W jednym mówią ze należy dotrzeć tak z 6 dni jeżdżąc, w drugim zaś ze od razu trzeba oddać do serwisu. Komu bardziej zaufać? Jadę w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ski Planet Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Edit - zorientowałem się, że to zeszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Panie i Panowie. Może ktoś naświetlić jak konkretnie wygląda ewentualny wyjazd do Livogno ? DO ADMINÓW: Forumowa wyszukiwarka pokazuje 26 stron tego wątku. A tu jak widać "zaczyna" od 13 ... Rozumiem, że nie dało się reszty odtworzyć ? Edytowane 18 Listopada 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Chyba Livigno - Normalnie pakujesz narty i w droge. O co konkretnie Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność