bubol.T Napisano Sobota o 10:03 Udostępnij Napisano Sobota o 10:03 A ja sie upajam poranną kawą. Nie spałem całą noc z czwartku na piątek, a dzisiaj spałem 12 godzin 😁 Wakacje mielismy piękne, zarówno w Beskidach jak i na Balearach. Powrót z Majorki masakryczny. Najpierw 5 i pół godziny opóźnienia. Siedzenie w zamkniętym samolocie na płycie lotniska przez 3.5 h. Później najgorszy lot w moim życiu, a było ich sporo. Nad Francją i Włochami szalały straszne burze. Turbulencje i wszedzie błyski piorunów. Pilot który z nami leciał miał samochód na tym samym parkingu co my, więc troche pogadaliśmy w drodze po auto. Mówi, ze coś takiego rzadko mu sie zdarza i były to jedne z mocniejszych turbulencji jakie sie zdarzają w powietrzu. Finalnie podróż z hotelu do domku w Ślemieniu zajęła nam 14 godzin. Karol szybciej zajechał samochodem do Włoch. Miłego dnia wszystkim. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 10:56 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 10:56 Zdrowie forumowiczów 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 11:00 Udostępnij Napisano Sobota o 11:00 a tymczasem w Chorzowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 17:30 Udostępnij Napisano Sobota o 17:30 8 godzin temu, Jan napisał: a my teraz mamy kunia Fajnie. Kiedy zaczęła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 18:00 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 18:00 Lola sprawdza plażę: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 19:14 Udostępnij Napisano Sobota o 19:14 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Fajnie. Kiedy zaczęła? 9 lat ale jeździ niestety tylko raz w roku tydzień na wakacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 19:15 Udostępnij Napisano Sobota o 19:15 Godzinę temu, grimson napisał: Lola sprawdza plażę: i te wszystkie leżaki w dzień są zajęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 19:19 Udostępnij Napisano Sobota o 19:19 (edytowane) moja plaża prywatna Edytowane Sobota o 19:20 przez Jan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 19:48 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 19:48 32 minuty temu, Jan napisał: i te wszystkie leżaki w dzień są zajęte? Nie, zajęte jakieś 30% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 21:00 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 21:00 1 godzinę temu, Jan napisał: moja plaża prywatna Wygląda luxury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 06:42 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 06:42 Budowania masy ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 11:49 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:49 5 godzin temu, grimson napisał: Budowania masy ciąg dalszy. Flaczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 11:52 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 11:52 2 minuty temu, Jan napisał: Flaczki Na flaczkach też zbudujesz masę. Ja dziś jestem tradycjonalista plażowym i wchodzi taki wynalazek z Danii: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 16:39 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:39 I cyk, już w domu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 20:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:28 Tyle km na to aby spędzić 2 dni w upale, zastanawiam się dlaczego taki narciarski napaleniec tylko raz w roku jedzie na narty w Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 20:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:46 Jaki napaleniec??? Przecież tu chodzi wyłącznie o to aby napisać parę postów w sieci, zdjęcie wkleić albo filmik itd. Tylko i wyłącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Już się przestraszyłem, że nie zauważyłem i minął tydzień i @grimson wraca, a tu tylko weekend... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu W dniu 22.08.2026 o 07:55, PaVic napisał: Adriano takie jaja macie 🤔 😂 Dziś śniadanie mistrzów 🥳 zamiast 30 wystarczy jedna sztuka 😂 @grimson tak się robi zdrową formę a nie placek i krasnal na śniadanie 🤦♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 godzin temu, Jan napisał: Tyle km na to aby spędzić 2 dni w upale, zastanawiam się dlaczego taki narciarski napaleniec tylko raz w roku jedzie na narty w Alpy Nie wiem, ile masz dni urlopu na emeryturze. Ja mam 26 na rok, 10 dni wakacje letnie. 5 dni wyjazd w Alpy na narty. Zostaje 11 dni na cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, PaVic napisał: Dziś śniadanie mistrzów 🥳 zamiast 30 wystarczy jedna sztuka 😂 @grimson tak się robi zdrową formę a nie placek i krasnal na śniadanie 🤦♂️ Krasnale trafiły do domu, dwa duże i dwa małe. Mimo diety pizza/lody/browar, trochę ruchu w Lido weszło. Np pobiłem mój poprzedni rekord w ilości kroków o 2 tys: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, grimson napisał: Krasnale trafiły do domu, dwa duże i dwa małe. Mimo diety pizza/lody/browar, trochę ruchu w Lido weszło. Np pobiłem mój poprzedni rekord w ilości kroków o 2 tys: Bez obrazy ale gdybyś miał psa zamiast kanapowego baranka to za dnia -każdego dnia robił byś podobne kroki 🥱 Co do pozostałych 11 dni wolnych rezerwujesz 4 z nich i masz dwa wyjazdy weekendowe 🤷♂️ miód malina bo mieszkając w PL to grzech nie korzystać z ofert wspólnych wyjazdów 🎿 no ale co kto lubi 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, PaVic napisał: Bez obrazy ale gdybyś miał psa zamiast kanapowego baranka to za dnia -każdego dnia robił byś podobne kroki to nie ma jedno z drugim nic wspólnego. skąd taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 32 minuty temu, grimson napisał: to nie ma jedno z drugim nic wspólnego. skąd taki pomysł? Czego nie rozumiesz ? Twoje nawyki spacerowe totalnie by się zmieniły a na takie wyniki wakacyjne nawet byś nie spoglądał bo były by norma codzinną bez znaczenia czy dużo pracujesz czy nie . Długi spacer z psem to norma z maskotką już nie 🤷♂️ 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 21 minut temu, PaVic napisał: Czego nie rozumiesz ? Twoje nawyki spacerowe totalnie by się zmieniły a na takie wyniki wakacyjne nawet byś nie spoglądał bo były by norma codzinną bez znaczenia czy dużo pracujesz czy nie . Długi spacer z psem to norma z maskotką już nie 🤷♂️ 😉 W moim przypadku ilość spacerów nie jest zależna od psa. W pracy mam pozycję siedzącą. Wyjeżdżam z domu do roboty o 6.30, wracam do domu o 19.30-20. Zostają weekendy, gdzie mam inne aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 28 minut temu, grimson napisał: W moim przypadku ilość spacerów nie jest zależna od psa. W pracy mam pozycję siedzącą. Wyjeżdżam z domu do roboty o 6.30, wracam do domu o 19.30-20. Zostają weekendy, gdzie mam inne aktywności. Jednak nic nie zrozumiałeś 🤦♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi