Skocz do zawartości

Lido di Jesolo

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sie upajam poranną kawą. Nie spałem całą noc z czwartku na piątek, a dzisiaj spałem 12 godzin 😁

Wakacje mielismy piękne, zarówno w Beskidach jak i na Balearach. Powrót z Majorki masakryczny. Najpierw 5 i pół godziny opóźnienia. Siedzenie w zamkniętym samolocie na płycie lotniska przez 3.5 h. Później najgorszy lot w moim życiu, a było ich sporo. Nad Francją i Włochami szalały straszne burze. Turbulencje i wszedzie błyski piorunów. Pilot który z nami leciał miał samochód na tym samym parkingu co my, więc troche pogadaliśmy w drodze po auto. Mówi, ze coś takiego rzadko mu sie zdarza i były to jedne z mocniejszych turbulencji jakie sie zdarzają w powietrzu. Finalnie podróż z hotelu do domku w Ślemieniu zajęła nam 14 godzin. Karol szybciej zajechał samochodem do Włoch.

Miłego dnia wszystkim.

20260822_114458.jpg

• Like 5
  • Thanks 1

10 godzin temu, Jan napisał:

Tyle km na to aby spędzić 2 dni w upale, zastanawiam się dlaczego taki narciarski napaleniec tylko raz w roku jedzie na narty w Alpy

Nie wiem, ile masz dni urlopu na emeryturze. 

Ja mam 26 na rok, 10 dni wakacje letnie. 5 dni wyjazd w Alpy na narty. Zostaje 11 dni na cały rok.

10 minut temu, PaVic napisał:

Dziś śniadanie mistrzów 🥳 zamiast 30 wystarczy jedna sztuka 😂

IMG_0062.thumb.jpeg.6475cf097c5522d3ea9f17ba95f53907.jpeg

@grimson tak się robi zdrową formę a nie placek i krasnal na śniadanie 🤦‍♂️

Krasnale trafiły do domu, dwa duże i dwa małe.

Mimo diety pizza/lody/browar, trochę ruchu w Lido weszło. Np pobiłem mój poprzedni rekord w ilości kroków o 2 tys:

IMG_9586.jpeg

• Haha 1

6 minut temu, grimson napisał:

Krasnale trafiły do domu, dwa duże i dwa małe.

Mimo diety pizza/lody/browar, trochę ruchu w Lido weszło. Np pobiłem mój poprzedni rekord w ilości kroków o 2 tys:

IMG_9586.jpeg

Bez obrazy ale gdybyś miał psa zamiast kanapowego baranka to za dnia -każdego dnia robił byś podobne kroki 🥱

Co do pozostałych 11 dni wolnych rezerwujesz 4 z nich i masz dwa wyjazdy weekendowe 🤷‍♂️ miód malina bo mieszkając w PL to grzech nie korzystać z ofert wspólnych wyjazdów 🎿 no ale co kto lubi 😉

32 minuty temu, grimson napisał:

to nie ma jedno z drugim nic wspólnego. skąd taki pomysł?

Czego nie rozumiesz ? Twoje nawyki spacerowe totalnie by się zmieniły a na takie wyniki wakacyjne nawet byś nie spoglądał bo były by norma codzinną bez znaczenia czy dużo pracujesz czy nie . Długi spacer z psem to norma z maskotką już nie 🤷‍♂️

😉

21 minut temu, PaVic napisał:

Czego nie rozumiesz ? Twoje nawyki spacerowe totalnie by się zmieniły a na takie wyniki wakacyjne nawet byś nie spoglądał bo były by norma codzinną bez znaczenia czy dużo pracujesz czy nie . Długi spacer z psem to norma z maskotką już nie 🤷‍♂️

😉

W moim przypadku ilość spacerów nie jest zależna od psa.

W pracy mam pozycję siedzącą. Wyjeżdżam z domu do roboty o 6.30, wracam do domu o 19.30-20. 

Zostają weekendy, gdzie mam inne aktywności.

28 minut temu, grimson napisał:

W moim przypadku ilość spacerów nie jest zależna od psa.

W pracy mam pozycję siedzącą. Wyjeżdżam z domu do roboty o 6.30, wracam do domu o 19.30-20. 

Zostają weekendy, gdzie mam inne aktywności.

Jednak nic nie zrozumiałeś 🤦‍♂️

• Like 1