bubol.T Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu A ja sie upajam poranną kawą. Nie spałem całą noc z czwartku na piątek, a dzisiaj spałem 12 godzin 😁 Wakacje mielismy piękne, zarówno w Beskidach jak i na Balearach. Powrót z Majorki masakryczny. Najpierw 5 i pół godziny opóźnienia. Siedzenie w zamkniętym samolocie na płycie lotniska przez 3.5 h. Później najgorszy lot w moim życiu, a było ich sporo. Nad Francją i Włochami szalały straszne burze. Turbulencje i wszedzie błyski piorunów. Pilot który z nami leciał miał samochód na tym samym parkingu co my, więc troche pogadaliśmy w drodze po auto. Mówi, ze coś takiego rzadko mu sie zdarza i były to jedne z mocniejszych turbulencji jakie sie zdarzają w powietrzu. Finalnie podróż z hotelu do domku w Ślemieniu zajęła nam 14 godzin. Karol szybciej zajechał samochodem do Włoch. Miłego dnia wszystkim. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Zdrowie forumowiczów 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu a tymczasem w Chorzowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Jan napisał: a my teraz mamy kunia Fajnie. Kiedy zaczęła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Lola sprawdza plażę: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Fajnie. Kiedy zaczęła? 9 lat ale jeździ niestety tylko raz w roku tydzień na wakacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Godzinę temu, grimson napisał: Lola sprawdza plażę: i te wszystkie leżaki w dzień są zajęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu (edytowane) moja plaża prywatna Edytowane 47 minut temu przez Jan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 minut temu Autor Udostępnij Napisano 19 minut temu 32 minuty temu, Jan napisał: i te wszystkie leżaki w dzień są zajęte? Nie, zajęte jakieś 30% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi