kordiankw Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nie no Witold daj słowo honoru bo nie wierzę... Pozdro Jechałem autem, to nie mogłem zatrzymać się żeby zrobić zdjęcie. Słowo, nie ściemniam 🙂 . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Samochodu?...ba, nas nawet na rower nie stać .. wszystkie pieniądze wysyłamy do Torunia bo tam bieda - tata mówił. Jak do Torunia to spoko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 1 minutę temu, Mitek napisał: Jak do Torunia to spoko. nooo....Marka kasę za sprzedane narty też wysłałem, @Marcos73 na pewno sie ucieszy... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 20 minut temu, Lexi napisał: nooo....Marka kasę za sprzedane narty też wysłałem, @Marcos73 na pewno sie ucieszy... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 25 minut temu, Lexi napisał: nooo....Marka kasę za sprzedane narty też wysłałem, @Marcos73 na pewno sie ucieszy... No i mówiły jaskółki, że piwo belgijskie mamy do spółki. Aktualne jeszcze? Czy tez poszło? pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 20, 2023 Author Share Posted November 20, 2023 Kto rano wstaje ( rano tz 6:45) ;-)) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Aktualne jeszcze? Czy tez poszło? ..no ten...co bede Ci zostawiał, kiepskie było szkoda zachodu. 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Teraz, Lexi napisał: ..no ten...co bede Ci zostawiał, kiepskie było szkoda zachodu. 🙂 Czyli do Ciebie to tak de facto to już nie mam po co jechać? pozdrawiam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 7 minut temu, Marcos73 napisał: Czyli do Ciebie to tak de facto to już nie mam po co jechać? pozdrawiam Wpadnij..coś wymyślimy 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 5 godzin temu, Lexi napisał: Samochodu?...ba, nas nawet na rower nie stać .. wszystkie pieniądze wysyłamy do Torunia bo tam bieda - tata mówił. Toż Marek twierdził, że przepiłeś, wiec coś nie teges... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 22 minuty temu, Chertan napisał: Toż Marek twierdził, że przepiłeś, wiec coś nie teges... Fantazjuje..w życiu nie miałem alkoholu w ustach.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 5 minut temu, Lexi napisał: Fantazjuje..w życiu nie miałem alkoholu w ustach.. A co, w czopkach stosujesz? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 52 minuty temu, Chertan napisał: A co, w czopkach stosujesz? .. takie na receptę....musimy o tym Pioter podyskutować.. 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 23 minuty temu, Lexi napisał: .. takie na receptę....musimy o tym Pioter podyskutować.. 😉 Bylebyś brudzia nie chciał pić 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 20, 2023 Author Share Posted November 20, 2023 3 godziny temu, Lexi napisał: Fantazjuje..w życiu nie miałem alkoholu w ustach.. Bosz.... z kim ja się zadaję.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 16 godzin temu, mig napisał: Bosz.... z kim ja się zadaję.... Jak tak czasem patrzę, to niektórzy leją prosto do przełyku, więc może podchodzi pod tę kategorię, oprócz czopków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 5 godzin temu, Chertan napisał: Jak tak czasem patrzę, to niektórzy leją prosto do przełyku, więc może podchodzi pod tę kategorię, oprócz czopków. Wiesz Pioter....czopki strasznie do zębów wchodzą.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 22 godziny temu, Lexi napisał: Wiesz Pioter....czopki strasznie do zębów wchodzą.. A to żeś mię zaskoczył, zawsze je postrzegałem jako śliskie i rozpływające się. Z czego masz te czopki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 22, 2023 Author Share Posted November 22, 2023 Wystrugane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 1 godzinę temu, Chertan napisał: ....Z czego masz te czopki? Z apteki... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 W dniu 20.11.2023 o 19:31, mig napisał: Bosz.... z kim ja się zadaję.... Jak nie pije to pewno… nie pije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 (edited) Popołudniowy spacer na Jałowiec . Tym razem bez widoków na Babią czy Pilsko ale wbrew temu co w prognozach mróz tylko 4~6 i niewielki wiatr wiec fajnie. Zima bajkowa... No i ta chatka ...na wiosnę nie zwróciłem uwagi jaka jest "wypasiona" .. jest i apteczka i ogień i nowe drzwi i dach wyremontowany a nawet księga gości - SZACUN Panowie. .....lokalny Janosik Edited November 27, 2023 by Lexi 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Popołudniowy spacer na Jałowiec . Tym razem bez widoków na Babią czy Pilsko ale wbrew temu co w prognozach mróz tylko 4~6 i niewielki wiatr wiec fajnie. Zima bajkowa... No i ta chatka ...na wiosnę nie zwróciłem uwagi jaka jest "wypasiona" .. jest i apteczka i ogień i nowe drzwi i dach wyremontowany a nawet księga gości - SZACUN Panowie. .....lokalny Janosik W końcu poszedłeś z Ewa topór zakopać? Ciche dni należą już do przeszłości? Ewa wróciła z wyprawy?????? Kolor siekierki nie daje 100% pewności. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: W końcu poszedłeś z Ewa topór zakopać? Ciche dni należą już do przeszłości? Ewa wróciła z wyprawy?????? Kolor siekierki nie daje 100% pewności. pozdrawiam Na taką ekspedycje zawsze zabieram niezbędne narzędzia - siekierkę, imadło, łatki do dętek, ściągacz do łożysk, przetykacz do zlewów....... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 Na Soszowie koło schroniska nieco zimy..... ale na nartach nie pojeździmy. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts