Gabrik Posted April 12 Share Posted April 12 2 godziny temu, .Beata. napisał: No dzisiaj warun bardzo dobry. Popołudniowa lampa i temperatura na idealnym plusie. Generalnie równo, z miejscami jak stół. Trasa dobra dla początkujących 😉 Pozdro! Mi już pozostało tylko w czwartek podjechać i zmierzyć finalne 2 modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted April 12 Author Share Posted April 12 31 minut temu, Gabrik napisał: Mi już pozostało tylko w czwartek podjechać i zmierzyć finalne 2 modele. Bierz czerwone 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted April 13 Share Posted April 13 10 godzin temu, Gabrik napisał: Mi już pozostało tylko w czwartek podjechać i zmierzyć finalne 2 modele. Czyli nowy wątek już na dniach 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted April 13 Share Posted April 13 12 godzin temu, .Beata. napisał: Bierz czerwone 😉 Ach kobiety, potraficie nas na koszty naciągnąć 😉 2 godziny temu, zając napisał: Czyli nowy wątek już na dniach 😁 Bankowo 😀 i zawiązuję grupę, pod nic nie mówiąca nazwą " Zaskoczmy siebie i innych" , licząc, że @.Beata. będzie pierwszym członkiem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted April 13 Author Share Posted April 13 ...no może nie członkiem 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted April 13 Share Posted April 13 1 godzinę temu, .Beata. napisał: ...no może nie członkiem 😉 Nie brnę dalej 😀... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts