Mitek Posted April 14 Share Posted April 14 No jak wracali to jasne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 26 Share Posted April 26 Via konkurencyjne forum: Ski Arena planuje w miejsce Puchatka wstawić szybkie 4-osobowe krzesło: Ski Arena Szrenica - Strona główna | Facebook Blog o nartach: Planowana rewolucja na Szrenicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted May 7 Share Posted May 7 Górny odcinek Loli wyglada na dalej przejezdny na szutrowkach: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted May 11 Share Posted May 11 Ty naprawdę jarasz się tym że jest jeszcze łacha śniegu na Loli albo Czarnej Górze? I co niby można zrobić z tym śniegiem. Na nartach pojeździć? Może garnij się po prostu na lodowiec do Austrii jak się w Szklarskiej i Czarnej Górze nie wyjeździłeś... 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 11 Share Posted May 11 3 godziny temu, mlesik napisał: Ty naprawdę jarasz się tym że jest jeszcze łacha śniegu na Loli albo Czarnej Górze? I co niby można zrobić z tym śniegiem. Na nartach pojeździć? Może garnij się po prostu na lodowiec do Austrii jak się w Szklarskiej i Czarnej Górze nie wyjeździłeś... 😕 Zjechać a nie pojezdzic, ja tam Grimsona rozumiem. A Austria to już jednak kilka godzin więcej podróży, trza czasu i pieniędzy. Sam rozmyślałem czy nie odwiedzić Karkonoskiej Przełęczy i coś tam sobie zjechać w pobliżu, ale wylądowałem w Kołobrzegu… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted May 11 Share Posted May 11 4 godziny temu, star napisał: ale wylądowałem w Kołobrzegu… I jak ze śniegiem? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 11 Share Posted May 11 4 godziny temu, brachol napisał: I jak ze śniegiem? Nieszczególnie go tu szukałem, ale jeszcze przed chwilą musiało go tu być całe mnóstwo bo bardzo dużo tu wody;-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts