grimson Napisano Sobota o 16:49 Udostępnij Napisano Sobota o 16:49 via SO: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 11:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:26 W dniu 10.01.2026 o 11:13, MarioJ napisał: Planują. Zaraz będzie odwilż, to plany się jeszcze zmieni. 😉 plan się nie zmienia, odpalają Lolę w nadchodzącym tygodniu na pełnej długości. Oznacza to także, że ruszy Świąteczny Kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 20:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:10 No i cały misterny plan poszedł się paść: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Grimson przeżywasz to co roku. Jeszcze się nie nauczyłeś że szkoda czasu i uwagi na szklarską? Wytłumacz mi proszę ten Twój masochizm coroczny. Jakiej jeszcze trzeba zimy żeby tam coś działało?! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, mlesik napisał: Grimson przeżywasz to co roku. Jeszcze się nie nauczyłeś że szkoda czasu i uwagi na szklarską? Wytłumacz mi proszę ten Twój masochizm coroczny. Jakiej jeszcze trzeba zimy żeby tam coś działało?! w tym czasie co pisal @grimson te posty to już zapewne dojechał by autem do Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A nie mówiłem że terminy ulegną zmianie ... Ale ma to swoją zaletę. Jak teraz spadnie trochę puchu, to idealne miejsce na freeride. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi