kordiankw Napisano Środa o 11:49 Udostępnij Napisano Środa o 11:49 Jest bajkowo. Kolejek brak. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 12:56 Udostępnij Napisano Środa o 12:56 Godzinę temu, kordiankw napisał: Jest bajkowo. Kolejek brak. ile razy na sezon trafiają się takie warunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Środa o 13:08 Udostępnij Napisano Środa o 13:08 10 minut temu, Jan napisał: ile razy na sezon trafiają się takie warunki ? Ja trafiłam zawsze 😉, trzeba wiedzieć kiedy planować wyjazd. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Środa o 13:44 Udostępnij Napisano Środa o 13:44 47 minut temu, Jan napisał: ile razy na sezon trafiają się takie warunki ? Powiedziałabym że brakuje słoneczka 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Środa o 14:03 Udostępnij Napisano Środa o 14:03 Było fajnie, to Jonasz, a przepraszam Jan musiał zapeszyć. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Środa o 15:34 Udostępnij Napisano Środa o 15:34 Podsumowanie dnia. Dziś śnieg lepszy u Słowaków. W COS, jakoś dziwnie hamujący. Od 15 jazda w lekkim deszczu, ale i tak lepiej niż w robocie. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano Środa o 19:57 Udostępnij Napisano Środa o 19:57 4 godziny temu, kordiankw napisał: Podsumowanie dnia. Dziś śnieg lepszy u Słowaków. W COS, jakoś dziwnie hamujący. Od 15 jazda w lekkim deszczu, ale i tak lepiej niż w robocie. To jak z tymi kamieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Środa o 20:01 Udostępnij Napisano Środa o 20:01 2 minuty temu, Harnaś napisał: To jak z tymi kamieniami? Brak, ale od 15 w Szczyrku pada deszcz, to pewnie jakieś wypłuka 🤔. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Czwartek o 14:23 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:23 Kolejny udany dzień w miłych okolicznościach przyrody i miłym towarzystwie. Dzięki Marek za pogaduchy na kanapie i do następnego ⛷️. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 16:01 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:01 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Kolejny udany dzień w miłych okolicznościach przyrody i miłym towarzystwie. Dzięki Marek za pogaduchy na kanapie i do następnego ⛷️. Dzięki Witek..do następnego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Dzień Dobry, 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Dziś pogoda włoska, piękne słońce, trasy do końca w dobrym stanie, przynajmniej te w COS. Przez chwilę gdy byłem u Słowaków, kolejki na pięć-dziesięć minut, częściej bez kolejki, szczególnie na COS. Kiełbaska z grilla u Józka w Hiltonie tradycyjnie najlepsza. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, kordiankw napisał: Dziś pogoda włoska, piękne słońce, trasy do końca w dobrym stanie, przynajmniej te w COS. Przez chwilę gdy byłem u Słowaków, kolejki na pięć-dziesięć minut, częściej bez kolejki, szczególnie na COS. Kiełbaska z grilla u Józka w Hiltonie tradycyjnie najlepsza. Dobrze że mnie nie było bo bym płuca wypluł 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 42 minuty temu, Lexi napisał: Dobrze że mnie nie było bo bym płuca wypluł 😄 Jest mały niedosyt, bo w COS zamknęli koleje pół godziny wcześniej 😢. Mirek spotkał dwóch kolegów dzisiaj, na początku nadążali za nami, ale tylko na początku 🤣. Karkówka w Hiltonie też słuszna porcja, Mirek chwalił 😄. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dzień Dobry 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, kordiankw napisał: Dzień Dobry 😀 Pod nartami to trasa jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 7 minut temu, Jan napisał: Pod nartami to trasa jest ? Tak, do dolnej stacji kanapy. W ubiegłym roku zjeżdżałem na sam dół. W tym roku szkoda nart. Instalacje do naśnieżania jest, ale nie pamiętam kiedy trasa była naśnieżania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi