Szabir Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Dzisiaj dobiegła nas smutna wiadomość, że odszedł na swoje wieczne nartowanie METAAL Niezmiernie mi przykro, bo chyba byłem jednym z ostatnich tu z forum, który z nim rozmawiał i to calkiem nawet niedawno. Jacek, zapisał się również na mój wyjazd, ale już nie pojedzie. On już po prostu tam jest, w swym białym ukochanym raju. Łączymy się w żałobie z najbliższymi. Zapamiętamy Jacka, jako fajnego wesołego kolegę i organizatora wschodnich wypraw na narty z klubu BTN SKI TEAM Odpoczywaj Jacku w spokoju. Gdzieś tam, "niebawem", do zobaczenia.. P.S. Gdy tylko coś będzie bliżej wiadomo o dacie i miejscu pogrzebu dam/y znać. Jacek był z Lublina. Wszystkich narciarzy zachęcam, do dobrowolnej pomocy jego najbliższej rodzinie. Postaramy się tu o ilnk do niej. Jedynie co Jacek teraz potrzebuje to pewnie modlitwy. Pamietajmy o tym i o nim. Ceremonia pogrzebowa Jacka, odbędzie sięw poniedziałek 30 grudnia o godz. 13.00, na cmentarzu w Lublinie przy ul. Lipowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Bardzo szkoda. Trochę się z Jackiem czasami spierałem ale zawsze szanowałem jego zdanie. Bardzo chciałem się z nim na nartach przejechać i pogadać. Niestety już się nie uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Cześć Szok... Trzymaj się Metaalu! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Żal... Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1980 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Znałem Jacka od niedawna bo może 2-3 lata. Mimo tego nie mogę o tym przestać myśleć. Mieszkał 200 metrów ode mnie. Smutne jest to bo był normalnym facetem. Nie zadzierał nosa, zawsze można było pogadać. Miał mnie nauczyć serwisowania nart.... Trudno w to uwierzyć, jest to takie nierealne. Niestety w tych szalonych czasach z reguły przedwcześnie odchodzą właśnie normalni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alojz Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Świeć Panie nad Jego duszą... ps. Fota wymiata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkg Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 A jeszcze dzisiaj oglądałem te zdjęcia z sąsiedniego postu i nie wiedziałem dlaczego Kordian wstawił świeczkę. Smutne, a dla rodziny przed świętami podwójnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerraEnzo Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Spoczywaj w pokoju Metalu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 Ceremonia pogrzebowa Jacka, odbędzie sięw poniedziałek 30 grudnia o godz. 13.00, na cmentarzu w Lublinie przy ul. Lipowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych. Pisałem od dwóch tygodni w sprawie zakupu łańcuchów na koła, teraz wiem czemu nie otrzymywałem odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Na zawsze w pamięci https://youtu.be/DbHP9NtSnB0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Na zawsze w pamięci https://youtu.be/DbHP9NtSnB0 Fajna muza. W dobrym wątku. To też Morricone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Fajna muza. W dobrym wątku. To też Morricone Za muzykę do tego filmu dostał w końcu Oscara. Ja lubię słuchać ten kawałek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Za muzykę do tego filmu dostał w końcu Oscara. Ja lubię słuchać ten kawałek https://youtu.be/Jj5Xczethmw Spróbuj bez s po http Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts