Jarda Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekM Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Nie lubisz dzięksów? Uważaj, bo z rozpędu zaraz ktoś ci da za tego posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomalbyd Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Otisku masz racje patologia tu straszna i gejostwo jak to mawia nasz kolega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Cześć Bardzo proszę o konkretne przykłady hucpy, patologii i "gejostwa". Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytek23 Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Cześć Bardzo proszę o konkretne przykłady hucpy, patologii i "gejostwa". Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Cześć Z pewnością to nie to "gejostwo". Mam paru znajomych gejów-homoseksualistów i są to ludzie niezwykle sympatyczni i prostolinijni. Niestety przez różne debilne uprzedzenia są często szykanowani i to powoduje, że są zmuszeni w wielu wypadkach do kamuflowania swojego ja. Bardzo często tak bywa że ludzie wartościowi są szykanowani przez prymitywny ogół jedynie ze względu na tępotę tegoż. Cóż ... Maria Skłodowska Curie - najwybitniejszy Polak w historii (obok Kopernika) też nie miała łatwo. Pozdro Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pytek23 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć Z pewnością to nie to "gejostwo". Mam paru znajomych gejów-homoseksualistów i są to ludzie niezwykle sympatyczni i prostolinijni. Niestety przez różne debilne uprzedzenia są często szykanowani i to powoduje, że są zmuszeni w wielu wypadkach do kamuflowania swojego ja. Bardzo często tak bywa że ludzie wartościowi są szykanowani przez prymitywny ogół jedynie ze względu na tępotę tegoż. Cóż ... Maria Skłodowska Curie - najwybitniejszy Polak w historii (obok Kopernika) też nie miała łatwo. Pozdro Pozdro Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Cześć Jasne. To tak jak z natrętnym patriotyzmem. Sam sobie szczytny i chwalebny zostaje czasami sprowadzony do roli bezrozumnego naśladownictwa. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 ktoś puścił bąka a kilku siedzi w tym i rozbiera smród na zapachy z czego puszczający ma ubaw po pachy . Kręci Was to ? nie lepiej krótko i dosadnie ( jeśli już ) powiedzieć swoje i wyjść na świeże powietrze trzaskając drzwiami ? albo ja jestem jakiś dziwny, co jest wysoce prawdopodobne nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty musisz mieć jakiś problem z błędnikiem, że tak łatwo tracisz równowagę niechcący . Może lekarz to powinien zbadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pytek23 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 [quote name="pytek23" post="565409" timestamp="1499348550"]Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko.[/... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Jarku! Wśród tych dzięksów jest pewnie sporo moich. Do dzisiaj pamiętam Twoje odjechane, zakręconym, barwnym słowem malowane relacje. Niezależnie od wysiłku jaki podejmiesz z pamięci mojej tego nie skasujesz! Pozdro Wiesiek SF to nie jest jedyne forum - możesz się przenieść się na sąsiednie. Jest tam trochę znajomych, sporo barwnych relacji i nawet całkiem sympatyczne wstawki rowerowe. Do tego 100% inny klimat. Ale jak nie na forach to tak czy tak wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Czyli narka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
pytek23 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć Z pewnością to nie to "gejostwo". Mam paru znajomych gejów-homoseksualistów i są to ludzie niezwykle sympatyczni i prostolinijni. Niestety przez różne debilne uprzedzenia są często szykanowani i to powoduje, że są zmuszeni w wielu wypadkach do kamuflowania swojego ja. Bardzo często tak bywa że ludzie wartościowi są szykanowani przez prymitywny ogół jedynie ze względu na tępotę tegoż. Cóż ... Maria Skłodowska Curie - najwybitniejszy Polak w historii (obok Kopernika) też nie miała łatwo. Pozdro Pozdro Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Osobiscie gejostwo mi nie przeszkadza gorzej juz z jego natretna manifestacja.Okreslenie tego co dzieje sie na forum( nie bardzo wiem o czym mowa) "gejostwem" uwazam za chamskie,plytkie i krzywdzace gejow bo uzyte jest jako okreslenie degradujace. Cześć Jasne. To tak jak z natrętnym patriotyzmem. Sam sobie szczytny i chwalebny zostaje czasami sprowadzony do roli bezrozumnego naśladownictwa. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 ktoś puścił bąka a kilku siedzi w tym i rozbiera smród na zapachy z czego puszczający ma ubaw po pachy . Kręci Was to ? nie lepiej krótko i dosadnie ( jeśli już ) powiedzieć swoje i wyjść na świeże powietrze trzaskając drzwiami ? albo ja jestem jakiś dziwny, co jest wysoce prawdopodobne nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty musisz mieć jakiś problem z błędnikiem, że tak łatwo tracisz równowagę niechcący . Może lekarz to powinien zbadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pytek23 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 [quote name="pytek23" post="565409" timestamp="1499348550"]Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko.[/... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Jarku! Wśród tych dzięksów jest pewnie sporo moich. Do dzisiaj pamiętam Twoje odjechane, zakręconym, barwnym słowem malowane relacje. Niezależnie od wysiłku jaki podejmiesz z pamięci mojej tego nie skasujesz! Pozdro Wiesiek SF to nie jest jedyne forum - możesz się przenieść się na sąsiednie. Jest tam trochę znajomych, sporo barwnych relacji i nawet całkiem sympatyczne wstawki rowerowe. Do tego 100% inny klimat. Ale jak nie na forach to tak czy tak wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Czyli narka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Szabir Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 ktoś puścił bąka a kilku siedzi w tym i rozbiera smród na zapachy z czego puszczający ma ubaw po pachy . Kręci Was to ? nie lepiej krótko i dosadnie ( jeśli już ) powiedzieć swoje i wyjść na świeże powietrze trzaskając drzwiami ? albo ja jestem jakiś dziwny, co jest wysoce prawdopodobne nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O gejostwie to najwiecej wiedza chyba geje wiec trzeba by zobaczyc kto takie teorie zapoczatkowal i sie wypytac. Jarda a kiedy to bulo "twoje" forum.Masz na nazwisko SkiForum czy.pl? Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty musisz mieć jakiś problem z błędnikiem, że tak łatwo tracisz równowagę niechcący . Może lekarz to powinien zbadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytek23 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Swiat jest mały a i można sie posliznac niechcący Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 [quote name="pytek23" post="565409" timestamp="1499348550"]Tomal ty mnie nie strasz bo od tego sa duchy.Wychowalem sie na ulicy i nieraz ktos sie na mnie poslizgnal a i ja poslizgnalem sie na kogos ot zycie,tylko ze wiesz szczeniakiem wtedy bylem.Jako osoba dorosla wiem,ze "poslizgniecie" problemow nie rozwiazuje.Nie moja wina,ze zachowac sie nie umiesz i wychodzi z Ciebie to ci ja nazywam "kwintesencja polskich lat 99-tych".Dajesz sie prowokowac jak male dziecko.[/... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Jarku! Wśród tych dzięksów jest pewnie sporo moich. Do dzisiaj pamiętam Twoje odjechane, zakręconym, barwnym słowem malowane relacje. Niezależnie od wysiłku jaki podejmiesz z pamięci mojej tego nie skasujesz! Pozdro Wiesiek SF to nie jest jedyne forum - możesz się przenieść się na sąsiednie. Jest tam trochę znajomych, sporo barwnych relacji i nawet całkiem sympatyczne wstawki rowerowe. Do tego 100% inny klimat. Ale jak nie na forach to tak czy tak wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Czyli narka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć Co to jest gejostwo - proszę o definicję. Pozdro Proste. Kto nie skacze jest pedałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Iven Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 O'tisk ...wystarczy puścić przodem , ja tak zrobiłem i jestem szczęśliwym człowiekiem ...spróbuj , to tak niewiele .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rung Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Ja pierdacze, jeden strzela focha, inni się rozpisują o pierdołach, ale gdzie kupić buty narciarskie w lecie we Wrocławiu to nikt mi nie napisiał Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań
zeberkaa Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 a ja wlasnie zrobilem kupe Z tym to na tłitera się leci a nie na SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic SkiForum.pl Usunięcie podziękowań
RobertK Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszo86 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Proszę o informację, w jaki sposób mogę usunąć ze swego konta wszystkie tzw "podziękowania". Nie chcę mieć nic wspólnego z tą hucpą, która opanowała to forum. JUŻ nie moje forum. Hucpę kolego to w tym momencie uprawiasz Ty! Dlaczego? A no dlatego, że jak komuś nie odpowiada poziom rozmów danego forum to usuwa się "po angielsku" w cień przestając pisać posty i ewentualnie prosi administratora o usunięcie swojego konta. Tymczasem czerpiesz wewnętrzną satysfakcję z ogłoszenia wszem i wobec, że Ty jesteś fajny a wszyscy inni są dnem. Może i mnie między innymi mnie masz na myśli obrażać, kto to wie? Jak Ci forum nie pasuje możesz zamilczeć i go nie zaśmiecać. Nikogo nie interesują Twoje frustracje życiowe. p.s. temat schodzi na dno już na drugiej stronie. To znak dla moderatora, że warto się nad nim pochylić i zamknąć lub nawet usunąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
rung Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Bo nikt nie sprzedaje we wrocku zimowego asortymentu w lecie, szkoda powierzchni handlowej, teraz sprzedają się pedały i takie tam. Weź Google, wyszukaj sklepy ze sprzętem narciarskim i dzwoń, dowiesz się który ze sprzedawców jest w stanie udostępnić ci to co mu zostało po zimie a ma gdzieś dobrze zbunkrowane. Innego wyjścia nie widzę. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaligr Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Widzę sezon ogórkowy w pełni. Jeden strzelił focha, reszta na niego skacze i temat schodzi na homoseksualistów. Ku...a o co chodzi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Pochwal się, jaki model (ups)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 ......................... Nie nooo, pastuszku bosy, pomiłujsia. A jednak... Wczoraj jadąc przez Wrocław wypatrzyłem na Kołłątaja sklep ski4you w którym kupiłem i narty i buty Gratulejszyn, dawaj! Jak chwalić się to na całego! Faktycznie, dawno tam nie tuptałam ale sklep lubię za "wyraziste " witryny, Żadne tam zaklejanie okien tylko regularne dechy przy samej szybie. Hm, jadąc przez Wrocław wypatrzyłeś? Ja tam na Kołłątaja wolę patrzeć nieco bliżej przed maskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts