Skocz do zawartości

Andrzej Bargiel i Śnieżna Pantera.

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Mitek napisał:

Skoro idzie twoimi śladami to nigdzie nie dojdzie.

twoje chwalenie się byle czym  jest żenujące.

Droga donikąd czy na manowce? Co do żenady to Jan ma bardziej żenujące zachowania niż wrzucenie fotki bądź co bądź w temacie. Pozdrawiam z rana...

FullSizeRender.jpeg.2c9b86ae578f0ec604ba

Edytowane przez star
  • Thanks 1

3 godziny temu, star napisał:

Droga donikąd czy na manowce? Co do żenady to Jan ma bardziej żenujące zachowania niż wrzucenie fotki bądź co bądź w temacie. Pozdrawiam z rana...

FullSizeRender.jpeg.2c9b86ae578f0ec604ba

wiesz dla prawdziwych wymiataczy zwykły trekking jest byle czym ale warto pisać bo rejon Khumbu należy do najpiękniejszych na Ziemi i jest dostępny też dla zwykłych turystów a nie tylko celebrytów napompowanych przez sponsorów . Warto nawet pojechać na zwykły trekking ceprostradą do BC albo pokusić się na trekkingowe 6 tysięczniki 

Island Peak

Mera Peak

Lobuche East

Parchamo Peak

• Like 1

20 minut temu, Jan napisał:

wiesz dla prawdziwych wymiataczy zwykły trekking jest byle czym ale warto pisać bo rejon Khumbu należy do najpiękniejszych na Ziemi i jest dostępny też dla zwykłych turystów a nie tylko celebrytów napompowanych przez sponsorów . Warto nawet pojechać na zwykły trekking ceprostradą do BC albo pokusić się na trekkingowe 6 tysięczniki 

Island Peak

Mera Peak

Lobuche East

Parchamo Peak

Wiem, pamiętam jak wirtualnie przeżywałem wyprawę siostry do BC.

• Like 1

15 godzin temu, Mitek napisał:

Skoro idzie twoimi śladami to nigdzie nie dojdzie.

twoje chwalenie się byle czym  jest żenujące.

byle czym ?

spróbuj , to pogadamy,

Kala Patthar ma 5623 m ( a tam każdy metr boli, oj boli, zwłaszcza takich leszczy jak my) 😉

• Like 1
  • Thanks 1

4 godziny temu, japil napisał:

byle czym ?

spróbuj , to pogadamy,

Kala Patthar ma 5623 m ( a tam każdy metr boli, oj boli, zwłaszcza takich leszczy jak my) 😉

Cześć

Hmm. Masz rację. Nie powinienem się wypowiadać bo góry lodowcowe, czy inaczej, wspinaczka w zimie, w ogóle mnie nie pociągała - wolałem jeździć na nartach - tą działalność wybrałem - a parę wspinaczkowych sezonów w Tatrach jest raczej słabizną. A przewyższenie 5000m - tak, ale zdecydowanie na rowerze.

Moje czpialstwo wynika raczej z faktu, że nie pojmuję publikowania własnych wycieczek pod hasłem zajebistych wyczynów.

Pozdro

Edytowane przez Mitek