Mitek Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Dopiero co pozbył się Multipli, podobno chciał ją Kacprowi sprezentować, ale On odmówił, chyba nie ma powołania do bycia duchownym, a i kawalerem nie chce zostać do końca życia Multipli. pozdro ps. Zasłyszane w TVP. Cześć Śmiej się. Miałem okazję być dwa razy pasażerem w Multipli. Bałem się wysiąść jak widziałem te spojrzenia przechodniów... Ludzie, którzy projektują takie cuda powinni być karani jak ducze (celowość zochydzenia ortograficznego zamierzona). Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Odnośnie Multipli, to miałem kiedyś nieprzyjemność się z nią spotkać w 2006 r.. Włoch jechał z iście ułańką fantazją, po deszczu, na serpentynach (był u siebie). Wyniosło go i chyba gdyby nie trafił w moje auto, dziś już bym nie pisał na tym forum. Bo kilka sekund później, autokar wypadł z drogi w przepaść. Gdyby owa Multipla nie staranowała mojego auta, to ten autokar mógłby zepchnąć moje auto w ową przepaść. p.s. Po całym zajściu pomógł nam trafić do mechanika, okazał się uroczym człowiekiem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Cześć Nie narzekaj, jednak goście w autokarze mieli gorzej, i jakoś nie narzekają. 😉 Pozdrowienia serdeczne PS Włosi są zazwyczaj bardzo mili i tacy socjalni a wypadek... to dla nas jest jakąś traumą - bo całe życie pracowałeś na samochód itd. - a dla nich to nie ma aż takiego znaczenia... Gdybyś mu puknął córkę... Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 W dniu 26.10.2023 o 08:02, Mitek napisał: Fajne...przecież to jakiś motoryzacyjny koszmar. Zdjęcie pochodzi z wystawy motoryzacyjnej w Miami (2007 albo 08) a autko chyba nigdy nie wyszło poza faze prototypu...wnętrze jest pomarańczowe a fotel kierowcy sie odwraca...na imprezę jak znalazł.. 🙂 BYło pare fajnych futurystycznych pomysłów i mnóstwo klasyków.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 (edited) W dniu 27.10.2023 o 09:31, Lexi napisał: Zdjęcie pochodzi z wystawy motoryzacyjnej w Miami (2007 albo 08) a autko chyba nigdy nie wyszło poza faze prototypu...wnętrze jest pomarańczowe a fotel kierowcy sie odwraca...na imprezę jak znalazł.. 🙂 BYło pare fajnych futurystycznych pomysłów i mnóstwo klasyków.. ... a taką elektryczną wersję Rollsa wystawiano w tym roku w czasie Gardenissimy.W zeszłym były Maserati,wygląda,że uczestnicy są targetowani jako dość zamożni... Edited November 3, 2023 by lski 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot2 Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 (edited) Godzinę temu, lski napisał: ... a taką elektryczną wersję Rollsa wystawiano w tym roku w czasie Gardenissimy.W zeszłym były Maserati,wygląda,że uczestnicy są targetowani jako dość zamożni... To raczej znak czasów, samochody elektryczne wpychane są przez regulacje obecne (w tym ilość modeli elektrycznych w portfolio wytwórni) i kierunki przyszłościowe (te do 2035 roku). Nie ma zmiłuj się - będą auta elektryczne, niezależnie czy się komuś podoba czy nie. I nie tylko auta luksusowe, ale dostawcze i ciężarowe. Chyba, że nastąpi rewolucja w dziedzinie wodoru a dokładniej paliw alternatywnych co mam nadzieję, że jednak się uda. Edited November 3, 2023 by Wujot2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted May 31, 2025 Share Posted May 31, 2025 Tym nie https://autokult.pl/nieznane-hiperauto-z-rekordem-toru-top-gear,7162206176344800a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted September 4, 2025 Share Posted September 4, 2025 W dniu 31.05.2025 o 06:58, star napisał: Tym nie https://autokult.pl/nieznane-hiperauto-z-rekordem-toru-top-gear,7162206176344800a kupiłaś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts