Skocz do zawartości

Ku przestrodze

Chrońmy Rysie

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Spiochu napisał:

To kociecko nie wystarczy? Przecież to teraz modne wśród lewaków.

1 minutę temu, a_senior napisał:

I Ty, stary kawaler, to piszesz.

To nie jest stary kawaler. Stary kawaler sugeruje pewien wybór w tu niestety nieudacznictwo ogólne dało efekt w postaci braku możliwości sensownej reprodukcji. Nawet z kotem nie da rady. Zbyt odległe pokrewieństwo.

16 minut temu, tomkly napisał:

Mam nadzieję, że nie masz na myśli przykładowo tej inwestycji: 

https://zdm.waw.pl/aktualnosci/zegnamy-tunel-pod-ul-marszalkowska/

Nie podejmuję się cytować to co mówią o tym moi warszawscy kumple ze środowiska brydżowego, pomimo że jest po godzinie 22. 😏

Cześć

Tego tuneliku akurat mi szkoda ale ma on takie znacznie dla miasta, że nawet nie wiedziałem, że go likwidują. Powaga.

Pozdro

1 minutę temu, Mitek napisał:

To nie jest stary kawaler. Stary kawaler sugeruje pewien wybór w tu niestety nieudacznictwo ogólne dało efekt w postaci braku możliwości sensownej reprodukcji. Nawet z kotem nie da rady. Zbyt odległe pokrewieństwo.

Teraz jest 8 milionów singli w Polsce. Na pewno sami nieudacznicy. 

2 minuty temu, Spiochu napisał:

Teraz jest 8 milionów singli w Polsce. Na pewno sami nieudacznicy. 

Cóż, to jest raczej oczywiste, że ewolucyjnie słabi. Ale spora część ma szanse - ty 3-5% może. Próbuj, ale nie rokuję.

Edytowane przez Mitek

Teraz, Spiochu napisał:

To wasze geny - też wyginą. Tylko że 1-2 pokolenia później. Kto stworzył tak wspaniały system?

Nasze geny jak na razie trwają i mają się dobrze a twoich już praktycznie nie ma, jak podobnym tobie mędrców. Czy wyginą za dwa czy trzy pokolenia - nie wiem ale mają szansę przetrwać - twoje nie - może stąd to wieczne wkurwienie. 

A systemu nikt nie tworzył, ewolucja jest procesem ślepym i bezkierunkowym. Po prostu lepsi przetrwają a gorsi giną i ... koniec. Jedyna sensowna i obiektywna miara wartości.

I nie masz co gdybać.