Mitek Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, Spiochu napisał: To kociecko nie wystarczy? Przecież to teraz modne wśród lewaków. 1 minutę temu, a_senior napisał: I Ty, stary kawaler, to piszesz. To nie jest stary kawaler. Stary kawaler sugeruje pewien wybór w tu niestety nieudacznictwo ogólne dało efekt w postaci braku możliwości sensownej reprodukcji. Nawet z kotem nie da rady. Zbyt odległe pokrewieństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 16 minut temu, tomkly napisał: Mam nadzieję, że nie masz na myśli przykładowo tej inwestycji: https://zdm.waw.pl/aktualnosci/zegnamy-tunel-pod-ul-marszalkowska/ Nie podejmuję się cytować to co mówią o tym moi warszawscy kumple ze środowiska brydżowego, pomimo że jest po godzinie 22. 😏 Cześć Tego tuneliku akurat mi szkoda ale ma on takie znacznie dla miasta, że nawet nie wiedziałem, że go likwidują. Powaga. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Mitek napisał: To nie jest stary kawaler. Stary kawaler sugeruje pewien wybór w tu niestety nieudacznictwo ogólne dało efekt w postaci braku możliwości sensownej reprodukcji. Nawet z kotem nie da rady. Zbyt odległe pokrewieństwo. Teraz jest 8 milionów singli w Polsce. Na pewno sami nieudacznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu (edytowane) 2 minuty temu, Spiochu napisał: Teraz jest 8 milionów singli w Polsce. Na pewno sami nieudacznicy. Cóż, to jest raczej oczywiste, że ewolucyjnie słabi. Ale spora część ma szanse - ty 3-5% może. Próbuj, ale nie rokuję. Edytowane 6 minut temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 6 minut temu, Spiochu napisał: Nie mój wybór. ich tak. Wiesz jak to jest, każdy jest kowalem własnego losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu Teraz, Mitek napisał: Cóż, to jest raczej oczywiste, że ewolucyjnie słabi. Ale spora część ma szanse - ty 3-5% może. Próbuj, ale nie rokuję. To wasze geny - też wyginą. Tylko że 1-2 pokolenia później. Kto stworzył tak wspaniały system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu Teraz, a_senior napisał: Wiesz jak to jest, każdy jest kowalem własnego losu. Wysyłanym przymusowo na front ukraińcom też byś to powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano teraz Udostępnij Napisano teraz Teraz, Spiochu napisał: To wasze geny - też wyginą. Tylko że 1-2 pokolenia później. Kto stworzył tak wspaniały system? Nasze geny jak na razie trwają i mają się dobrze a twoich już praktycznie nie ma, jak podobnym tobie mędrców. Czy wyginą za dwa czy trzy pokolenia - nie wiem ale mają szansę przetrwać - twoje nie - może stąd to wieczne wkurwienie. A systemu nikt nie tworzył, ewolucja jest procesem ślepym i bezkierunkowym. Po prostu lepsi przetrwają a gorsi giną i ... koniec. Jedyna sensowna i obiektywna miara wartości. I nie masz co gdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi