Skocz do zawartości

rower :)

jark

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, PaVic napisał:

Bez dwóch zdań jak coś to szukamy bo jak widzę w necie jest w bielskim sklepie za 5 tys złocisza drożej jak kupiłem 😏

Oj nie jest 🤦‍♂️ właśnie zrobiłem jakieś 5 km na prędkości bo mam urwanie głowy a trzeba było przetestować po odebraniu ze sklepu i sztywno strasznie sztywno-trzeba będzie się do tego przyzwyczaić ale też nabrać odpowiedniej techniki jak też napisałeś dalej . 

Kolor „dziwny” taki blady pomarańcz w sklepie w tych lampach wyglądał ciut inaczej 🤨ale kolor nie jedzie to najważniejsze więc jakoś przywyknę tylko „latex z pampersem” trzeba teraz skompletować do niego 😂😂 @Lexi liczę że coś znajdziesz w necie odpowiedniego 😜

IMG_9180.thumb.jpeg.b477be81a67797144f3fc688705be14e.jpeg

pozdro 

Cześć

Bolący tyłek to przypadłość osób, które mało jeżdżą. Przy normalnej jeździe mija praktycznie bezpowrotnie po 3-4 miesiącach. Pomaga dobrze ustawione siedzisko ale szczegółowe ustawienia geometrii zostawiłbym już po solidnym objeżdżeniu.

Pozdro

2 godziny temu, PaVic napisał:

Jasna sprawa . Mój kolega „maniak”szosy powiedział dziś-trenuj nie za twardo z większą kadencją dalej zajedziesz,krążenie poprawisz. mięśni nie zamęczysz 😏 jutro mam luzik dzień wiec coś km pojadę zapoznawczo . 

Cześć

Mnie nauczenie się jeżdżenia zabrało jakieś dwa lata ciągłej jazdy, tak mniej więcej 150-200 km tygodniowo. Największym problemem była właśnie nauka odpowiedniej kadencji, wyczucie odpowiedniej granicy przy interwałach oraz nauczenie się jazdy na dłuższych odcinkach pod wiatr ale umiejętność jazdy odpowiednią kadencja jest kluczem.

Pozdro