Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jak już wam się znudzi podziwianie gości w ciasnych gaciach to polecam się wybrać do Zieleńca. Wczoraj odwiedziłem tam bikepark. Warunki idealne a ludzi zero. Teraz jest 5 tras rowerowych. Cenowo też nieźle. https://bikeparkzieleniec.pl/trasy-rowerowe-zieleniec/ Byłem z koleżanką, która pierwszy raz próbowała takich zjazdów i bardzo jej się podobało. Jest to ośrodek właśnie dla początkujących, lub jeżdżących rekreacyjnie. Dzięki temu nie spotkamy tam DH-kamikadze, którzy będą nas mijać na milmetry. Dla ambitniejszych jest jedna trudniejsza trasa, ale jeszcze nie próbowałem, może następnym razem zdam realacje. Zdjęć nie mam. Było tak zajebiśćie, że szkoda było czasu wyciągać aparat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 4.07.2025 o 09:23, cyniczny napisał: Fajny jest wywiad gdzie Tadej mówi, że uwielbia jeździć w aerobie po 5-6 h. Prowadzący: Jakie masz tętno? Tadej: 140-145 Prowadzący: Jaką moc wtedy generujesz? Tadej: 320-340W... Nosz kurrr, w aerobie ponad 300W przez kilka godzin. Ma wbudowane 3 baterie z ebike 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi