Jan Posted July 24 Share Posted July 24 4 godziny temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 widzę że pogięte kije sobie kupiłeś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 24 Author Share Posted July 24 5 godzin temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted July 24 Share Posted July 24 16 minut temu, grimson napisał: ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: Sölden startuje w październiku to już niewiele czasu Tobie zostało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 24 Share Posted July 24 (edited) Klasyczny PIC! Edited July 24 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted July 24 Share Posted July 24 2 godziny temu, Lexi napisał: ..daleko nie masz Mistrzuniu, jakoś tak jadę jadę i dojechać nie mogę 🥴 ale coś przysłali promke urodzinową więc jak młodego nie namówię na rower w bliskości Alp to w następnym może już dojadę 🤔 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted July 24 Share Posted July 24 @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 24 Author Share Posted July 24 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 I słusznie, trzeba zrobić bokiem zawalidrogi na stoku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted July 24 Share Posted July 24 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 Cześć Czyżby Bartek lekko gubił styl czy tam był jakiś terenowy garb - wiesz który moment. A koleś na jajko. Głupota nigdy nie koresponduje z inteligencją ani czerpaniem wiedzy z doświadczenia. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted July 25 Share Posted July 25 6 godzin temu, grimson napisał: to ty się w……s w kadr ten Bartek to w żółtej kurtce i czarnych spodniach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 25 Author Share Posted July 25 7 godzin temu, Jan napisał: ten Bartek to w żółtej kurtce i czarnych spodniach ? Bartek to ten, który więcej skręca na filmie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted July 25 Share Posted July 25 3 godziny temu, grimson napisał: Bartek to ten, który więcej skręca na filmie. myślałem że to jakaś dziewczyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Ta rozkosz wkładania butów -bezcenna 🥳 Dzień dobry z lodowca temp -4 na dole u góry pokazuje 0 sami swoi 🇵🇱 dziciaki tłuką tyki standardowo nuda 🥱 🥳 Edited July 26 by PaVic 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 26 Author Share Posted July 26 1 godzinę temu, PaVic napisał: Ta rozkosz wkładania butów -bezcenna 🥳 Dzień dobry z lodowca temp -4 na dole u góry pokazuje 0 sami swoi 🇵🇱 dziciaki tłuką tyki standardowo nuda 🥱 🥳 Lodowiec Góra Kamieńsk czeka cierpliwie na swoje otwarcie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted July 26 Share Posted July 26 Czas na elektrolity Wasze zdrowie 🍻 Za idealnie wyratrakowane ale pokryte lekkim puchem stoki ,adrenalinę ,kondycji w kolanach i wyborny nadchodzący sezon 🎿 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted August 1 Share Posted August 1 W dniu 17.07.2026 o 18:31, Mitek napisał: Moi chłopcy cię już szukają. słabo szukają 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts