Skocz do zawartości

Sezon 2026/2027

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, AdrianW napisał:

Faktycznie super ceny, może dlatego że ON niszowe i termin odległy. Człowiek by chętnie wszędzie pojechał żeby mieć jakieś rozeznanie w temacie. Po głowie cały czas mi chodzi taki kameralny ośrodek właśnie jak np Bormio, Molltarer, Tauplitz, czy nawet Mitkowy Hochkar.

To jak rezerwowałeś tydzień wcześniej to było jeszcze w czym wybierać?

Dzięki @grimson za referat i wskazówki👍 Wczoraj właśnie oglądałem na filmie te dwie niebieskie z Passo Groste. Tam coś koło 7km zjazdu jest. I miały fajne odcinki ale jednak sporo też kawałków z łyżwy było .

Pozdro

Ostatnie około 1,5km to trasa dojazdowa, ostatnie pińcet metrów to już płasko, a w dwóch miejscach pod górkę. ja robiłem na tej trasie dwie pętle a potem cisnąłem dalej w inne miejsca.

jak bedziesz szukał noclegu w dobrej cenie, to są dwie sprawdzone opcje:

1. booking. szukasz która miejscówka jest OK pod względem odległości i kasy. potem wchodzisz na stronę www tego miejsca i rezerwujesz 10-20% taniej niż na booking, który to pobiera swój haracz. statusy na booking typu Genius nic nie dają. ja mam poziom 3 i takie same ceny, jak początkujący na booking

2. bierzesz Pan Chat GPT, piszesz o terminie, lokalizacji, ilości osób, preferencjach. AI wyrzuca dobre raporty. śmiem twierdzić że konkurencyjne, jak nie lepsze, vs booking

7 godzin temu, AdrianW napisał:

Faktycznie super ceny, może dlatego że ON niszowe i termin odległy. Człowiek by chętnie wszędzie pojechał żeby mieć jakieś rozeznanie w temacie. Po głowie cały czas mi chodzi taki kameralny ośrodek właśnie jak np Bormio, Molltarer, Tauplitz, czy nawet Mitkowy Hochkar.

To jak rezerwowałeś tydzień wcześniej to było jeszcze w czym wybierać?

Dzięki @grimson za referat i wskazówki👍 Wczoraj właśnie oglądałem na filmie te dwie niebieskie z Passo Groste. Tam coś koło 7km zjazdu jest. I miały fajne odcinki ale jednak sporo też kawałków z łyżwy było .

Pozdro

Bormio to kameralny ośrodek??? - sugeruję nie pisać jak grimson, weź się ogarnij.

Popatrz na LA a nie jakieś idiotyczne napierdalanki.

Pozdro

Edytowane przez Mitek