Jan Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca 4 godziny temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 widzę że pogięte kije sobie kupiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Lipca Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 5 godzin temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca 16 minut temu, grimson napisał: ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: Sölden startuje w październiku to już niewiele czasu Tobie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca (edytowane) Klasyczny PIC! Edytowane 24 Lipca przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca 2 godziny temu, Lexi napisał: ..daleko nie masz Mistrzuniu, jakoś tak jadę jadę i dojechać nie mogę 🥴 ale coś przysłali promke urodzinową więc jak młodego nie namówię na rower w bliskości Alp to w następnym może już dojadę 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Lipca Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 I słusznie, trzeba zrobić bokiem zawalidrogi na stoku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 Cześć Czyżby Bartek lekko gubił styl czy tam był jakiś terenowy garb - wiesz który moment. A koleś na jajko. Głupota nigdy nie koresponduje z inteligencją ani czerpaniem wiedzy z doświadczenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca 6 godzin temu, grimson napisał: to ty się w……s w kadr ten Bartek to w żółtej kurtce i czarnych spodniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Lipca Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 7 godzin temu, Jan napisał: ten Bartek to w żółtej kurtce i czarnych spodniach ? Bartek to ten, który więcej skręca na filmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca 3 godziny temu, grimson napisał: Bartek to ten, który więcej skręca na filmie. myślałem że to jakaś dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 26 Lipca Udostępnij Napisano 26 Lipca (edytowane) Ta rozkosz wkładania butów -bezcenna 🥳 Dzień dobry z lodowca temp -4 na dole u góry pokazuje 0 sami swoi 🇵🇱 dziciaki tłuką tyki standardowo nuda 🥱 🥳 Edytowane 26 Lipca przez PaVic 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipca Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 1 godzinę temu, PaVic napisał: Ta rozkosz wkładania butów -bezcenna 🥳 Dzień dobry z lodowca temp -4 na dole u góry pokazuje 0 sami swoi 🇵🇱 dziciaki tłuką tyki standardowo nuda 🥱 🥳 Lodowiec Góra Kamieńsk czeka cierpliwie na swoje otwarcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 26 Lipca Udostępnij Napisano 26 Lipca Czas na elektrolity Wasze zdrowie 🍻 Za idealnie wyratrakowane ale pokryte lekkim puchem stoki ,adrenalinę ,kondycji w kolanach i wyborny nadchodzący sezon 🎿 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu W dniu 17.07.2026 o 18:31, Mitek napisał: Moi chłopcy cię już szukają. słabo szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi