Jan Napisano wczoraj o 13:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:11 4 godziny temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 widzę że pogięte kije sobie kupiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 13:22 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:22 5 godzin temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 13:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:41 16 minut temu, grimson napisał: ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: Sölden startuje w październiku to już niewiele czasu Tobie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) Klasyczny PIC! Edytowane 23 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: ..daleko nie masz Mistrzuniu, jakoś tak jadę jadę i dojechać nie mogę 🥴 ale coś przysłali promke urodzinową więc jak młodego nie namówię na rower w bliskości Alp to w następnym może już dojadę 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 I słusznie, trzeba zrobić bokiem zawalidrogi na stoku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 Cześć Czyżby Bartek lekko gubił styl czy tam był jakiś terenowy garb - wiesz który moment. A koleś na jajko. Głupota nigdy nie koresponduje z inteligencją ani czerpaniem wiedzy z doświadczenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, grimson napisał: to ty się w……s w kadr ten Bartek to w żółtej kurtce i czarnych spodniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, Jan napisał: ten Bartek to w żółtej kurtce i czarnych spodniach ? Bartek to ten, który więcej skręca na filmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 3 godziny temu, grimson napisał: Bartek to ten, który więcej skręca na filmie. myślałem że to jakaś dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi