Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 widzę że pogięte kije sobie kupiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, grimson napisał: ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: Sölden startuje w październiku to już niewiele czasu Tobie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) Klasyczny PIC! Edytowane 7 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: ..daleko nie masz Mistrzuniu, jakoś tak jadę jadę i dojechać nie mogę 🥴 ale coś przysłali promke urodzinową więc jak młodego nie namówię na rower w bliskości Alp to w następnym może już dojadę 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 I słusznie, trzeba zrobić bokiem zawalidrogi na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, PaVic napisał: @grimson to ty się w……s w kadr 😂 jednak nauka nie idzie w las 🥳 Cześć Czyżby Bartek lekko gubił styl czy tam był jakiś terenowy garb - wiesz który moment. A koleś na jajko. Głupota nigdy nie koresponduje z inteligencją ani czerpaniem wiedzy z doświadczenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi