Skocz do zawartości

Sezon 2026/2027

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, brachol napisał:

Ja na siłowni byłem nie więcej niż 10 razy w życiu, ale obserwacje rozmaite mogłem poczynić. 

Zadziwiające np. dla mnie było to jak ktoś przychodził na siłownię i chodził na taśmie przez powiedzmy 40 minut i nic innego nie robił, poza popijaniem z bidonu.

pozdro 

To się nazywa specjalizacja. Niektórzy zjeżdżają jedną trasą a w las nie pojadą. Dla mnie spoko. Es muss auch Soelche Kaeuze geben.

• Haha 2

22 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Adrian olej to i rób to co lubisz i ciesz się tym!

Żaden trening nie przynosi efektu jeżeli nie jest wykonywany z przyjemnością. Oczywiście, świadomość celu, konsekwencja itd. - to jest oczywiste ale przyjemność ma/musi być podstawą działania - inaczej marnujemy życie.

Opisy badań to... tylko opisy, ważne jak się czujesz naprawdę i znalezienie sposobu aby pokonać niemożności. Jak czytam co piszesz i jak działacie z Panią M. to kierunek jest zajebisty. Nie marnuj czasu na martwienie się byle czym. Nie ma go zbyt dużo.

Serdeczne pozdro

Pozdro

Cześć.

Piękne zdania padły. Też tak to czuję. Czasami są chwile zwątpienia, gorsze dni - wiadomo. Zrobiłem badania, stawy nie są w aż tak złym stanie, podniosło mnie to na duchu. Z resztą rzeczy będę walczył dalej do skutku. Masz rację , to życie tak szybko przemija, gonitwa trwa, ciężko się z tego ocknąć i przestać na wszystko patrzeć pod kątem materialnym. Grunt to otaczać się ludźmi wartościowymi którzy Cię ciągną do przodu. Liczę , że uda się nam wszystkim spotkać w pięknych zimowych warunkach 😉

Pozdrowionka!💪

• Like 1

3 minuty temu, AdrianW napisał:

Cześć.

Piękne zdania padły. Też tak to czuję. Czasami są chwile zwątpienia, gorsze dni - wiadomo. Zrobiłem badania, stawy nie są w aż tak złym stanie, podniosło mnie to na duchu. Z resztą rzeczy będę walczył dalej do skutku. Masz rację , to życie tak szybko przemija, gonitwa trwa, ciężko się z tego ocknąć i przestać na wszystko patrzeć pod kątem materialnym. Grunt to otaczać się ludźmi wartościowymi którzy Cię ciągną do przodu. Liczę , że uda się nam wszystkim spotkać w pięknych zimowych warunkach 😉

Pozdrowionka!💪

Olej stawy wszystko jest w głowie Ty pewnie nie powinieneś jeździć ja do wielu lat też nie a jakoś tak wyszło że z forumową ekipą byłem tylko trzy razy w Alpach ostatniej zimy 😜 i jeszcze nasze polskie górki i słowackie jeszcze były.

• Like 1

7 minut temu, Mikoski napisał:

Olej stawy wszystko jest w głowie Ty pewnie nie powinieneś jeździć ja do wielu lat też nie a jakoś tak wyszło że z forumową ekipą byłem tylko trzy razy w Alpach ostatniej zimy 😜 i jeszcze nasze polskie górki i słowackie jeszcze były.

Hehe no nie mogę tak do końca olać a nawet zamiast tego to postaram się o nie bardziej zadbać. Ta medycyna idzie cały czas do przodu . Jeszcze mam chęć barbotage wypróbować ale muszę poszukać speca bo to głównie się robi na zwapnienia w barkach. A i przy okazji tych swoich dolegliwości trochę fizjoterapii się nauczyłem 😆

Widziałem/słyszałem że byłeś a nawet że nie byłeś tylko zapierdalałeś 💪 No właśnie, a jak u Ciebie te kolana? Mocno dokuczają?

2 minuty temu, AdrianW napisał:

Hehe no nie mogę tak do końca olać a nawet zamiast tego to postaram się o nie bardziej zadbać. Ta medycyna idzie cały czas do przodu . Jeszcze mam chęć barbotage wypróbować ale muszę poszukać speca bo to głównie się robi na zwapnienia w barkach. A i przy okazji tych swoich dolegliwości trochę fizjoterapii się nauczyłem 😆

Widziałem/słyszałem że byłeś a nawet że nie byłeś tylko zapierdalałeś 💪 No właśnie, a jak u Ciebie te kolana? Mocno dokuczają?

Wytrenowalem wyższy próg bólu i tak jakoś jadę 😉 endo są w planach na przyszłość.

• Like 1