star Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, brachol napisał: Ja na siłowni byłem nie więcej niż 10 razy w życiu, ale obserwacje rozmaite mogłem poczynić. Zadziwiające np. dla mnie było to jak ktoś przychodził na siłownię i chodził na taśmie przez powiedzmy 40 minut i nic innego nie robił, poza popijaniem z bidonu. pozdro To się nazywa specjalizacja. Niektórzy zjeżdżają jedną trasą a w las nie pojadą. Dla mnie spoko. Es muss auch Soelche Kaeuze geben. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu 2 godziny temu, star napisał: To się nazywa specjalizacja. Niektórzy zjeżdżają jedną trasą a w las nie pojadą. Dla mnie spoko. Es muss auch Soelche Kaeuze geben. Potrzebujesz ochłody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi