star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1 minutę temu, johnwick napisał: Przynajmniej nauczyłeś się pisać z wielkich liter... To nie ja. To AI poprawiła. Dla mnie szacunek nie mierzy się wielkością liter. Po co komu wielkie litery, jak obok inwektywy? Edytowane 1 godzinę temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, star napisał: O czym Ty piszesz, jakie książki? Skąd je wyciągnąłeś? Samokrytyka godna pochwały. Choć Kordian z Ciebie mierny. Taka choroba nazywa się DZT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Mitek napisał: Taka choroba nazywa się DZT. To się lecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 57 minut temu, star napisał: To nie ja. To AI poprawiła. Dla mnie szacunek nie mierzy się wielkością liter. Po co komu wielkie litery, jak obok inwektywy? Mhm, gratuluję, że AI musi po Tobie poprawiać, skoro sam nie umiesz pisać poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu (edytowane) 26 minut temu, johnwick napisał: Mhm, gratuluję, że AI musi po Tobie poprawiać, skoro sam nie umiesz pisać poprawnie. Piszę do Ciebie z wielkiej litery. Nie z sentymentu, lecz czystej maniery. Bo choć charakter Twój całkiem jest mały, to formy grzecznościowe tak mi kazały. Edytowane 27 minut temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu 25 minut temu, star napisał: Piszę do Ciebie z wielkiej litery. Nie z sentymentu, lecz czystej maniery. Bo choć charakter Twój całkiem jest mały, to formy grzecznościowe tak mi kazały. Piękny wierszyk wzruszyłem się. Ale zaprzeczasz w nim sam sobie, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi