PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Z racji,że marka Carpani nadal siedzi mi w głowie i dziwnie spokoju mi nie daje tak przeglądałem sieć i znalazłem taki film którym się dzielę. Produkcja w małej firmie włoskich pasjonatów narciarstwa. Przeglądając dalej net wszedłem na włoskie forum a tam trochę więcej informacji i samej dyskusji na temat tej marki i modeli bo ogólnie w necie jakoś dziwnie cicho lub bardzo zdawkowo w porównaniu do głównych graczy . Tu krótki opis wszystkich modeli przez osobę która testowała ( tłumaczenie sieciowe ) O lini WCT można było przeczytać,że to linia narciarska dla osób cierpiących na narty 🥳 no mnie q.. skręca 🥴 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Carpani ma bardzo fajną ambasadorkę 🙂 https://www.instagram.com/reel/C4qglU8rYKE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==https://www.instagram.com/reel/C4qglU8rYKE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== Koniecznie z dźwiękiem 😉 Edytowane 2 godziny temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Kilkanaście lat temu tak się jarałem nartami Kneissl , krawędzie nie do zdarcia,mam do dziś sl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, jurek_h napisał: Carpani ma bardzo fajną ambasadorkę 🙂 https://www.instagram.com/reel/C4qglU8rYKE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==https://www.instagram.com/reel/C4qglU8rYKE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== Koniecznie z dźwiękiem 😉 😂 Coś mi się obiło o uszy w Valmalenco że dużo ciała a za mało nart 🤷♂️ ale fakt bella ragazza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, PaVic napisał: 😂 Coś mi się obiło o uszy w Valmalenco że dużo ciała a za mało nart 🤷♂️ ale fakt bella ragazza Trochę nie kumam. Marta jest urocza, zabawna i znakomicie jeździ na nartach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ile te cuda kosztują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, jurek_h napisał: Trochę nie kumam. Marta jest urocza, zabawna i znakomicie jeździ na nartach. Czego chcieć więcej? Chodziło o jej prywatne konto insta jako ambasadorki 🤷♂️ nie mi wnikać w szczegóły bo również wszytko mi gra jak teraz widzę ten link 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Edwin napisał: Ile te cuda kosztują?? 1270-1980 🤦♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, PaVic napisał: 1270-1980 🤦♂️ Czyli gdziś około 1410 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, jurek_h napisał: Czyli gdziś około 1410 😉 Ja tam bym celowała 1683 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: Ja tam bym celowała 1683 No tak., Zdecydowanie śmieszniej 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, jurek_h napisał: Czyli gdziś około 1410 😉 Za model ich flagowy AR-1 1980 € SC i SC+ wiązania marker 1270€ AR-S-M-L 1540€ AR-K 1660€ GS-SL 1420€ Półka cenowa Van Deer , Stockli jednym słowem 🤯 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja 15 lat temu 3 koła dałem za Red stary ,ale to inne pieniądze były i robili naprawdę dobre narty,nie żal ani złotówki po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Edwin miałem kiedyś przyjemność jeździć na leciwych Dynastarch kupiłem bez namysłu nowy model SL strzał w 10 ale kiedy dał mi te AR-K eksplodowałem totalny banan i nie schodził mi z gęby przz cały dzień a przecież nie ma takich umiejętności jakich chce . Kapitalne deski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, jurek_h napisał: No tak., Zdecydowanie śmieszniej 🙂 Pomyliłeś się o 10 a ja o 23 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, PaVic napisał: Edwin miałem kiedyś przyjemność jeździć na leciwych Dynastarch kupiłem bez namysłu nowy model SL strzał w 10 ale kiedy dał mi te AR-K eksplodowałem totalny banan i nie schodził mi z gęby przz cały dzień a przecież nie ma takich umiejętności jakich chce . Kapitalne deski Ja tam swoje zacznę sprzedawać prędzej, niż nowe kupować. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, .Beata. napisał: Pomyliłeś się o 10 a ja o 23 😉 Ale oboje wiemy o co chodzi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Edwin napisał: Ja tam swoje zacznę sprzedawać prędzej, niż nowe kupować. Pozdro Nie pitol tylko wracaj na stok 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: Z racji,że marka Carpani nadal siedzi mi w głowie i dziwnie spokoju mi nie daje tak przeglądałem sieć i znalazłem taki film którym się dzielę. Produkcja w małej firmie włoskich pasjonatów narciarstwa. Przeglądając dalej net wszedłem na włoskie forum a tam trochę więcej informacji i samej dyskusji na temat tej marki i modeli bo ogólnie w necie jakoś dziwnie cicho lub bardzo zdawkowo w porównaniu do głównych graczy . Tu krótki opis wszystkich modeli przez osobę która testowała ( tłumaczenie sieciowe ) O lini WCT można było przeczytać,że to linia narciarska dla osób cierpiących na narty 🥳 no mnie q.. skręca 🥴 pozdro Tak, tak. Kolejna wybitna Marka. Nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi