moloo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Tak mi chodzą po głowie 3 doliny w trzecim albo 4 tygodniu marca. Ktoś nie ma podobnego pomysłu, żeby zgrać jakąś ekipę i wybrać się na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, moloo napisał: Tak mi chodzą po głowie 3 doliny w trzecim albo 4 tygodniu marca. Ktoś nie ma podobnego pomysłu, żeby zgrać jakąś ekipę i wybrać się na tydzień. Cze Byliśmy w styczniu, nie warto, w sroc tras, nie wiadomo gdzie jechać, śniegu też dużo, jeszcze słońce dopisało. Nie warto, szkoda czasu. Polecam Bukowinę, jest blisko i na trasach się nie pogubisz. A jak nie trafisz na pogodę, to masz rzut beretem do domu 😉 . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Byliśmy w styczniu, nie warto, w sroc tras, nie wiadomo gdzie jechać, śniegu też dużo, jeszcze słońce dopisało. Nie warto, szkoda czasu. Polecam Bukowinę, jest blisko i na trasach się nie pogubisz. A jak nie trafisz na pogodę, to masz rzut beretem do domu 😉 . pozdro ale nie o to pytałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, moloo napisał: ale nie o to pytałem ... Wiem, przecież to żart. Daleko dość, ale warto. Może ktoś się skusi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Wiem, przecież to żart. Daleko dość, ale warto. Może ktoś się skusi. pozdro Wiem, że warto, byłem już kilka lat temu. I zachciało mi się znowu, ale nie mam z kim. Znaczy już mam, ale jeszcze dwie osoby potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi