Robur82 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Poleca ktoś jakiś serwis w Szczyrku? Robimy u Ryśka dawny Mysłajek na przeciw Skrzycznego. jak nastruga krawędzie to narty jeżdżą, nigdy nie roblłem w profesjonalnym serwisie, jako amator nie wiem czy dostrzegł bym różnice. pytanie caly czas tyczy sie , czy w szczyrku jest serwis któremu można powierzyć nowe narty za 3tysie? Jezeli tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja pierdole, znowu Deja Vu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Google, masz chłopie koło siebie serwisów "4,9" od groma. Edytowane 3 godziny temu przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi