Robur82 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Poleca ktoś jakiś serwis w Szczyrku? Robimy u Ryśka dawny Mysłajek na przeciw Skrzycznego. jak nastruga krawędzie to narty jeżdżą, nigdy nie roblłem w profesjonalnym serwisie, jako amator nie wiem czy dostrzegł bym różnice. pytanie caly czas tyczy sie , czy w szczyrku jest serwis któremu można powierzyć nowe narty za 3tysie? Jezeli tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ja pierdole, znowu Deja Vu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowane) Google, masz chłopie koło siebie serwisów "4,9" od groma. Edytowane 21 godzin temu przez johnwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 godzin temu, Robur82 napisał: Poleca ktoś jakiś serwis w Szczyrku? Robimy u Ryśka dawny Mysłajek na przeciw Skrzycznego. jak nastruga krawędzie to narty jeżdżą, nigdy nie roblłem w profesjonalnym serwisie, jako amator nie wiem czy dostrzegł bym różnice. pytanie caly czas tyczy sie , czy w szczyrku jest serwis któremu można powierzyć nowe narty za 3tysie? Jezeli tak to jaki? Sport-rent w Wiśle Malince. Nikt w okolicy nie ma lepszej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 9 godzin temu, johnwick napisał: Google, masz chłopie koło siebie serwisów "4,9" od groma. Z czego większość opinii za wypożyczalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, Harnaś napisał: Z czego większość opinii za wypożyczalnie. I co z tego, wszystkie są porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 19 godzin temu, johnwick napisał: Ja pierdole, znowu Deja Vu. widzę, że się rozkręcasz. Tylko tak dalej i znowu dostaniesz bana. Edytowane 2 godziny temu przez Harnaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Harnaś napisał: i znowu dostaniesz bana. a kto tutaj daje bana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, Jan napisał: a kto tutaj daje bana ? Pewnie jakiś administrator, ale ja osobiście nie znam i nie mam na to wpływu. Tylko ostrzegam 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Harnaś napisał: widzę, że się rozkręcasz. Tylko tak dalej i znowu dostaniesz bana. Zapraszam, podkabluj mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, johnwick napisał: Zapraszam, podkabluj mnie... czekam na okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 godzin temu, Robur82 napisał: Poleca ktoś jakiś serwis w Szczyrku? Robimy u Ryśka dawny Mysłajek na przeciw Skrzycznego. jak nastruga krawędzie to narty jeżdżą, nigdy nie roblłem w profesjonalnym serwisie, jako amator nie wiem czy dostrzegł bym różnice. pytanie caly czas tyczy sie , czy w szczyrku jest serwis któremu można powierzyć nowe narty za 3tysie? Jezeli tak to jaki? A co to za narta? Surówka jakaś zawodnicza? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Harnaś napisał: czekam na okazję. HAHA, tak niewiele trzeba, żeby ujawnić komucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi