filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Używa ktoś może spodni ( szortów ) ocieplających primaloft pod spodnie laminat z gore ? Zawsze jeździłem w spodniach z podszewką ale ostatnio kupiłem gore i ubrałem pod nie tylko kalesony merino z Brubecka i nie powiem wypizdziało mnie okrutnie zwłaszcza na kanapach .Znalazłem parę szortów z primaloftu może by się nadały jedne droższe drugie tańsze ale może spełnią swoje zadanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, filok napisał: Cześć Używa ktoś może spodni ( szortów ) ocieplających primaloft pod spodnie laminat z gore ? Zawsze jeździłem w spodniach z podszewką ale ostatnio kupiłem gore i ubrałem pod nie tylko kalesony merino z Brubecka i nie powiem wypizdziało mnie okrutnie zwłaszcza na kanapach .Znalazłem parę szortów z primaloftu może by się nadały jedne droższe drugie tańsze ale może spełnią swoje zadanie . @KrzysiekK paradował w takich - laski wyrywał na kwaterze... to się może wypowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lexi napisał: @KrzysiekK paradował w takich - laski wyrywał na kwaterze... to się może wypowie Wiesz my jeździmy tylko w męskim gronie więc strach się bać 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Mam spódniczkę z 60. i spełnia swoją funkcję. Dla mnie to dodatkowe ciepełko tam i ówdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 10 minut temu, .Beata. napisał: Mam spódniczkę z 60. i spełnia swoją funkcję. Dla mnie to dodatkowe ciepełko tam i ówdzie. Najbardziej mi chodzi o tyłek i uda Wiele bym dał by zobaczyć miny mojej ekipy jak bym tak z rana wyskoczył w kalesonach i kiecce z primaloftu 😄 hehehe Edytowane 1 godzinę temu przez filok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć. Ja mam taki zestaw. Spodenki są lekkie, nie były drogie, a żeby zdjąć szybko bez zdejmowania spodni rozsuwasz po bokach. Założyłem w tym tygodniu 2 razy na samym początku a później dałem spokój bo było mi bez nich ciepło. Rano tylko ogrzewacz wsadzałem w bokserki z boku prawego biodra. Weź pod uwagę, że i spodnie i spodenki mają Primaloft. Jeśli masz spodnie bez ociepliny to takie spodenki pod spód powinny zdać egzamin. Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, AdrianW napisał: Cześć. Ja mam taki zestaw. Spodenki są lekkie, nie były drogie, a żeby zdjąć szybko bez zdejmowania spodni rozsuwasz po bokach. Założyłem w tym tygodniu 2 razy na samym początku a później dałem spokój bo było mi bez nich ciepło. Rano tylko ogrzewacz wsadzałem w bokserki z boku prawego biodra. Weź pod uwagę, że i spodnie i spodenki mają Primaloft. Jeśli masz spodnie bez ociepliny to takie spodenki pod spód powinny zdać egzamin. Pozdrawiam Fajne są a i cena przystępna już je oglądam 🙂 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, filok napisał: Najbardziej mi chodzi o tyłek i uda Wiele bym dał by zobaczyć miny mojej ekipy jak bym tak z rana wyskoczył w kalesonach i kiecce z primaloftu 😄 hehehe Zapewne zrobiłbyś furorę 🤣 nie kupiłam spodenek, bo mam spodnie z ociepliną, a poza tym nie mam na nie miejsca. Padło na spódniczkę (z primaloftu właśnie, sześćdziesiątkę), bo zakładam ją na wierzch, kiedy tyłek i udka mi sztywnieją. Pytałeś czy warto, to odpowiedziałam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, filok napisał: Fajne są a i cena przystępna już je oglądam 🙂 dzięki Pewnie rozmiaru nie będzie. Ja szczupak z suchą dupą to jeszcze wyrwałem S . Może zadzwoń do nich w tygodniu i podpytaj czy będą. Albo szukaj coś innego z Primaloft. Nogawki mają lekko za kolano a ja np nie lubię jak coś mi ogranicza ruch więc lekko podciagałem przed kolano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, .Beata. napisał: Zapewne zrobiłbyś furorę 🤣 nie kupiłam spodenek, bo mam spodnie z ociepliną, a poza tym nie mam na nie miejsca. Padło na spódniczkę (z primaloftu właśnie, sześćdziesiątkę), bo zakładam ją na wierzch, kiedy tyłek i udka mi sztywnieją. Pytałeś czy warto, to odpowiedziałam. Widziałem sporo kobiet jeżdżących w takich spódniczkach ubranych na zewnątrz spodni i robiło to fajne wrażenie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Pewnie rozmiaru nie będzie. Ja szczupak z suchą dupą to jeszcze wyrwałem S . Może zadzwoń do nich w tygodniu i podpytaj czy będą. Albo szukaj coś innego z Primaloft. Nogawki mają lekko za kolano a ja np nie lubię jak coś mi ogranicza ruch więc lekko podciagałem przed kolano. Z moją dupą to tylko L , zadzwonię w poniedziałek i popytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 17 minut temu, .Beata. napisał: Zapewne zrobiłbyś furorę 🤣 nie kupiłam spodenek, bo mam spodnie z ociepliną, a poza tym nie mam na nie miejsca. Padło na spódniczkę (z primaloftu właśnie, sześćdziesiątkę), bo zakładam ją na wierzch, kiedy tyłek i udka mi sztywnieją. Pytałeś czy warto, to odpowiedziałam. Beatko, a z jakiej firmy masz spódniczkę? Chodzi mi głównie o model czy jest z suwakiem czy bez? - chodzi o komfort zakładania i ściągania w razie potrzeby, czy ma znaczenie że można rozpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 1 godzinę temu, filok napisał: Cześć Używa ktoś może spodni ( szortów ) ocieplających primaloft pod spodnie laminat z gore ? Zawsze jeździłem w spodniach z podszewką ale ostatnio kupiłem gore i ubrałem pod nie tylko kalesony merino z Brubecka i nie powiem wypizdziało mnie okrutnie zwłaszcza na kanapach .Znalazłem parę szortów z primaloftu może by się nadały jedne droższe drugie tańsze ale może spełnią swoje zadanie . Jeżdzę w ciepłych getrach - link poniżej. https://www.directalpine.com/e-shop/tonale-pants-20 Sprawdza się bardzo dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 39 minut temu, filok napisał: Z moją dupą to tylko L , zadzwonię w poniedziałek i popytam Ja długo szukałem, nie było za dużo wyboru bo wszędzie z rozmiarami problem. Te S z JMP to dla mnie na styk, mam 178cm wzrostu, ważę około 72kg, 85cmnw pasie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 25 minut temu, zając napisał: Beatko, a z jakiej firmy masz spódniczkę? Chodzi mi głównie o model czy jest z suwakiem czy bez? - chodzi o komfort zakładania i ściągania w razie potrzeby, czy ma znaczenie że można rozpiąć? Mam taką: ma zamek na całej długości, więc nie ma problemu, żeby ją założyć na portki. Można też zostawić rozporek. Nie ogranicza ruchu, po obu stronach ma elastyczne wstawki. Dość duży zakres regulacji rzepami w pasie. Generalnie może być przykrótka dla wysokich pań, ale ja jestem wypierdek mamuta, więc u mnie idealnie kryje uda. Jest krojona w trapez. Sprawdzona w Zwardoniu, przydała się na tej ekspresowej kanapie 😉 no i na zlotowych przeeeerwach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi