artlens Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witam wszystkich fanów narciarstwa. Jako w sezonie 2025 nie mogłem jeździć na nartach w tym choćby nie wiem co jadę gdziekolwiek. Więc zakupiłem niestety ale są używane używane narty Atomic X7 (model 2024) 162 cm, zawsze te narty chciałem mieć i mam choć wolałbym nowe ale nie można mieć wszystkiego. Narty są przygotowane zaostrzone i nasmarowane wada to w niektórych miejscach na zewnątrz są takie odpryski laminatu tak mi to wizualnie nie pasuje ale wiecie jak się "januszuje" :-). No i od razu wspomnę jakby jakiś bogaty żartowniś sugerował jakąś piankę z Castoramy te narty mają Panie "łóódkore" prawdziwe drewno nawet dwa rodzaje, tytan i "rewoszoki" ;-)...sorki ale musiałem. 🙂 Poprzednie narty z pianki przeją syn i ostatnio we Włoszech skakał na nich na snowparkach 🙂 i dalej są spoko (atomic RX). Jest plan na ferie udać się w Alpy prawdopodobnie Włochy (mój pierwszy wyjazd w niepolskie góry) jak wypali to będę się tam na nich męczył lub nie 🙂 oczywiście mógłbym kupić coś dla mnie łatwiejszego ale lepiej mieć dobrą nartę tak myślę ... Pozdro M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu No to proszę kolegi...za jakiś czas nic już nie będzie takie jak było. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artlens Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu tak też myślę 🙂 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć X7 - 162cm??? Dobrze czytam? Dla córki dziesięcioletniej kupiłeś? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artlens Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie 🙂, dla siebie... Wiem że wszystko jest nie tak ale ta długość jest dla mnie sprawdzona nie chcę dłuższych nart nawet jeżeli powinienem w teorii mieć owe (wzrost 175 cm) no i mieszczą się w bagażniku. No i ma syna 🙂właściwie to dwójkę 🙂 🙂 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi