bubol.T Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Tak jak w temacie. Buty Salomon dziecięce rozmiar 19. Kupione nowe w grudniu zeszłego roku, stan określam jako idealny. Kilka rysek, nic wiecej. Syn jeździł w nich kilkanaście dni w ubiegłym sezonie. Wysyłam link do aukcji na olx. Forumowiczom oddam za 150 zł. Tyle dają nam od ręki w decathlonie w formie bonu. Jak sie nie sprzedadzą w tydzień, oddaję do Decathlonu. Buty są na gwarancji, dołączam paragon i oryginalne pudełko. https://m.olx.pl/d/oferta/buty-narciarskie-salomon-na-gwarancji-19-CID767-ID18nGGp.html Edytowane 10 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jaki flex 😉? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć Na mojego syna mogą być trochę za małe... 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Teraz, Mitek napisał: Cześć Na mojego syna mogą być trochę za małe... 😉 Pozdro Przyjedźcie w Beskidy w przyszły weekend, to zmierzymy 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Na mojego syna mogą być trochę za małe... 😉 Pozdro Jak obetnie paznokcie, to może wejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, kordiankw napisał: Jaki flex 😉? Odpowiedni , planuję Szczyrk na 15 grudnia, jak chcesz, to Ci zostawię pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Teraz, bubol.T napisał: Odpowiedni , planuję Szczyrk na 15 grudnia, jak chcesz, to Ci zostawię pod drzwiami. Prawdopodobnie będę 16/12. Też musiałbym obciąć paznokcie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, kordiankw napisał: Jak obetnie paznokcie, to może wejdą. Bootfitting to załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Mitek napisał: Bootfitting to załatwi. Sąsiad w Ślemieniu ma fajny piecyk typu koza z piekarnikiem, wrzucimy je na 3 zdrowaśki i na każdego spasują. Tylko do niego obowiązuje wpisowe, oczywiście w płynie. Edytowane 10 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Bootfitting to załatwi. Obawiam się, że bez wygrzewania i frezowania może się nie obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, bubol.T napisał: Sąsiad w Ślemieniu ma fajny piecyk typu koza z piekarnikiem, wrzucimy je na 3 zdrowaśki i na każdego spasują. Tylko do niego obowiązuje wpisowe, oczywiście w płynie. Rozalia mogła nagrać live na FB, jak trafiła na 3 zdrowaśki do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Jaki flex 😉? 2 klamry to będzie max 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ilość ząbków w klamrach * ilość klamer * współczynnik sztywności cięgła = flex W tym wypadku - cięgła drutowe - współczynnik to 1,5 (cięgło z drutu stalowego z domieszką niklu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ja p..........e. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Ja p..........e. A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam A jaki ma kolor oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam no ale chyba na tych bucikach jest gdzieś twardość napisana? mam w piwnicy 18,19,20 od Salomona i wszystkie mają 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Przecież Mitek podał wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Przykro mi producent nie podaje. https://www.salomon.com/pl-pl/product/team-t2-lc1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam Wynika z przelicznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam Serio? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Mitek napisał: Ja p..........e. He he Bubol ale to akurat była reakcja na drugie przejazd Shiffrin. Wrażenie zabiło u mnie jakąkolwiek orientację i tu napisałem. Sorry. A przelicznik sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Serio? pozdro Przestań 😁 Taki narciarz potrzebuje dobrze dobranego buta bez luzów i bez ucisków, aby krew dobrze krążyła i nie marzły mu stopy. Tyle. Chyba, że mówimy o jakimś dziecku jeżdżącym w klubie etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Luzy mogą być i nie ma co si e przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi