bubol.T Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) Tak jak w temacie. Buty Salomon dziecięce rozmiar 19. Kupione nowe w grudniu zeszłego roku, stan określam jako idealny. Kilka rysek, nic wiecej. Syn jeździł w nich kilkanaście dni w ubiegłym sezonie. Wysyłam link do aukcji na olx. Forumowiczom oddam za 150 zł. Tyle dają nam od ręki w decathlonie w formie bonu. Jak sie nie sprzedadzą w tydzień, oddaję do Decathlonu. Buty są na gwarancji, dołączam paragon i oryginalne pudełko. https://m.olx.pl/d/oferta/buty-narciarskie-salomon-na-gwarancji-19-CID767-ID18nGGp.html Edytowane 9 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jaki flex 😉? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć Na mojego syna mogą być trochę za małe... 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu Teraz, Mitek napisał: Cześć Na mojego syna mogą być trochę za małe... 😉 Pozdro Przyjedźcie w Beskidy w przyszły weekend, to zmierzymy 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Na mojego syna mogą być trochę za małe... 😉 Pozdro Jak obetnie paznokcie, to może wejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, kordiankw napisał: Jaki flex 😉? Odpowiedni , planuję Szczyrk na 15 grudnia, jak chcesz, to Ci zostawię pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Teraz, bubol.T napisał: Odpowiedni , planuję Szczyrk na 15 grudnia, jak chcesz, to Ci zostawię pod drzwiami. Prawdopodobnie będę 16/12. Też musiałbym obciąć paznokcie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, kordiankw napisał: Jak obetnie paznokcie, to może wejdą. Bootfitting to załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Mitek napisał: Bootfitting to załatwi. Sąsiad w Ślemieniu ma fajny piecyk typu koza z piekarnikiem, wrzucimy je na 3 zdrowaśki i na każdego spasują. Tylko do niego obowiązuje wpisowe, oczywiście w płynie. Edytowane 9 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Bootfitting to załatwi. Obawiam się, że bez wygrzewania i frezowania może się nie obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, bubol.T napisał: Sąsiad w Ślemieniu ma fajny piecyk typu koza z piekarnikiem, wrzucimy je na 3 zdrowaśki i na każdego spasują. Tylko do niego obowiązuje wpisowe, oczywiście w płynie. Rozalia mogła nagrać live na FB, jak trafiła na 3 zdrowaśki do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Jaki flex 😉? 2 klamry to będzie max 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ilość ząbków w klamrach * ilość klamer * współczynnik sztywności cięgła = flex W tym wypadku - cięgła drutowe - współczynnik to 1,5 (cięgło z drutu stalowego z domieszką niklu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ja p..........e. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Ja p..........e. A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam A jaki ma kolor oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam no ale chyba na tych bucikach jest gdzieś twardość napisana? mam w piwnicy 18,19,20 od Salomona i wszystkie mają 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Przecież Mitek podał wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Przykro mi producent nie podaje. https://www.salomon.com/pl-pl/product/team-t2-lc1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam Wynika z przelicznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, bubol.T napisał: A jaki flex potrzebuje 5-6 letnie dziecko o wadze około 20 kg? Pozdrawiam Serio? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Mitek napisał: Ja p..........e. He he Bubol ale to akurat była reakcja na drugie przejazd Shiffrin. Wrażenie zabiło u mnie jakąkolwiek orientację i tu napisałem. Sorry. A przelicznik sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 4 minuty temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Serio? pozdro Przestań 😁 Taki narciarz potrzebuje dobrze dobranego buta bez luzów i bez ucisków, aby krew dobrze krążyła i nie marzły mu stopy. Tyle. Chyba, że mówimy o jakimś dziecku jeżdżącym w klubie etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 minuty temu Udostępnij Napisano 3 minuty temu Luzy mogą być i nie ma co si e przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi