jurek_h Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Nie oglądałem. Sam jeździłem;) Obejrzałem Miskę na YouTube. Chyba nigdy nie widziałem jej jadącej w taki sposób. Niesamowita dynamika i walka o każdą tysięczną. Bardzo jej na tych 100 punktach zależało i udało się. Edytowane 3 godziny temu przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, jurek_h napisał: Nie oglądałem. Sam jeździłem;) Obejrzałem Miskę na YouTube. Chyba nigdy nie widziałem jej jadącej w taki sposób. Niesamowita dynamika i walka o każdą tysięczną. Bardzo jej na tych 100 punktach zależało i udało się. Cześć Nie, no rozumiem, że Myślenice. Ja też byłe na rowerze - wiem może śmieszne. Ale... Koniecznie zobacz końcówkę jak gdzieś trafisz i przejazd Aicher i Shiffrin a także Germane i Dubovskiej, zwłaszcza Germane. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi