jurek_h Napisano wczoraj o 15:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:09 (edytowane) Nie oglądałem. Sam jeździłem;) Obejrzałem Miskę na YouTube. Chyba nigdy nie widziałem jej jadącej w taki sposób. Niesamowita dynamika i walka o każdą tysięczną. Bardzo jej na tych 100 punktach zależało i udało się. Edytowane wczoraj o 15:10 przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 17:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:34 2 godziny temu, jurek_h napisał: Nie oglądałem. Sam jeździłem;) Obejrzałem Miskę na YouTube. Chyba nigdy nie widziałem jej jadącej w taki sposób. Niesamowita dynamika i walka o każdą tysięczną. Bardzo jej na tych 100 punktach zależało i udało się. Cześć Nie, no rozumiem, że Myślenice. Ja też byłe na rowerze - wiem może śmieszne. Ale... Koniecznie zobacz końcówkę jak gdzieś trafisz i przejazd Aicher i Shiffrin a także Germane i Dubovskiej, zwłaszcza Germane. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano wczoraj o 21:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:02 Emma czy Miśka ? DH i SG tu zero dla Miśki w SL pewnie 100 punktów Shifrin GS prawie na pewno więcej punktów niż Niemka. Hm.... chciał bym żeby wygrała Aicher ale pieniądze postawił bym na Amerykankę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć Emma Aicher jest niesamowitym talentem a przy tym - mam wrażenie - że tworzy nieco nową jakość w sensie technicznym. Wysoka pozycja, dość wąskie prowadzenie nart, uderzające zwłaszcza na odcinkach szusu gdzie wygrywa nie bardzo niską pozycją ale bardzo wąską. Przez to znakomicie wybiera teren - tu ma jakiś naturalny dar, ale wysokie stanie wyraźnie je w tym pomaga. Czy chciałbym aby wygrała AIcher, szczerze mówiąc nie wiem ale za całokształt sezonu jej się należy bo punktuje jako jedyna we wszystkich konkurencjach, co ciekawe w GS najsłabiej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Konkurencja w GS jest najmocniejsza. Całe szczęście w sporcie nic sie nie należy ale to prawda że fajnie jak by wygrała Aichert. Ona stoi wysoko tzn ma wysoko biodra i wąsko prowadzi narty ale w DH góra ciała jest mocno dochylona co nie wpływa tak na aerodynamikę - powierzchnia czołowa narciarza może jest nawet trochę mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi