jurek_h Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) Nie oglądałem. Sam jeździłem;) Obejrzałem Miskę na YouTube. Chyba nigdy nie widziałem jej jadącej w taki sposób. Niesamowita dynamika i walka o każdą tysięczną. Bardzo jej na tych 100 punktach zależało i udało się. Edytowane 8 godzin temu przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, jurek_h napisał: Nie oglądałem. Sam jeździłem;) Obejrzałem Miskę na YouTube. Chyba nigdy nie widziałem jej jadącej w taki sposób. Niesamowita dynamika i walka o każdą tysięczną. Bardzo jej na tych 100 punktach zależało i udało się. Cześć Nie, no rozumiem, że Myślenice. Ja też byłe na rowerze - wiem może śmieszne. Ale... Koniecznie zobacz końcówkę jak gdzieś trafisz i przejazd Aicher i Shiffrin a także Germane i Dubovskiej, zwłaszcza Germane. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Emma czy Miśka ? DH i SG tu zero dla Miśki w SL pewnie 100 punktów Shifrin GS prawie na pewno więcej punktów niż Niemka. Hm.... chciał bym żeby wygrała Aicher ale pieniądze postawił bym na Amerykankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi