zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, mlesik napisał: Maryna naprawdę szacun muszę zaraz to obejrzeć. Ja już obejrzałam - pięknie zasuwała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Cześć My przed chwilą wróciliśmy z pracy i ... z nart, bo pogoda w Warszawie jest taka, że śladówki cały czas w samochodzie. Trenujemy, bo założyłem się kiedyś - już nie pamiętam z kim - że zjadę z Małego Rachowca na bigówkach. Dzisiaj miałem przerażenie w oczach i wiatr we włosach ale gleby nie było. Maryna Maryną ale Federica Brignone pierwszy start po tak poważnej kontuzji... to jest dopiero szacun! Musiało być jakieś specyficzne ustawienie bo sporo świetnych zawodniczek sobie w ogóle nie poradziło: Goggia, Holdener, Culturi, Holtmann, Robinson, Austriaczki... czyżby obawy przed IO? Ale to świadczyłoby o braku pewności czyli słabo. A u Martyny pewność rośnie z każdym startem. Oby tylko nie zauważono tego faktu w społeczeństwie sterowanym Super Expresem i Faktem bo dziennikarze potrafią na tej kanwie oczekiwań wieśniaków dojechać każdego. Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Teraz oglądam... Chyba było dość ślisko. I to były dziwne warunki. Radzący sobie w trudnych i na trudnych trasach zawodnicy maja mniejsze szanse na IO.. niestety. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Teraz oglądam... Chyba było dość ślisko. I to były dziwne warunki. Radzący sobie w trudnych i na trudnych trasach zawodnicy maja mniejsze szanse na IO.. niestety. Pozdro Medalu nie będzie ale człowiek ma 10tka na igrzyskach to wielka sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi