Skocz do zawartości

Drugie narty na trudniejsze warunki

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, PaVic napisał:

Tylko ja nie pytam o filmy ( choć uważam,że warto je tu wstawiać bo zawsze ktoś coś konstruktywnego napisze między wierszem a zjebk cóż bierzesz na klatę i robisz swoje ) ale o Twoje odczucia . 

Spoko, Paweł może będzie okazja zapytać gdzieś na wyciągu 😉

Zdrówka!💪

2 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Byle zdrowie … jak mówisz

Krzychu no i jeszcze na siłę by parę innych, mniej ważnych ale jednak niestety istotnych rzeczy wymienił...

Bo jak to mówią: 

...kto nie ma miedzi - niech w domu siedzi...😂😂😂

Pozdro!

IMG20260411105057.jpg

• Haha 1

2 godziny temu, AdrianW napisał:

Spoko, Paweł może będzie okazja zapytać gdzieś na wyciągu 😉

Zdrówka!💪

Wszyscy wiedzą że kocham ślimaczyć się na nartach i sprawia mi to przyjemność … ostatnimi razy miałem okazję spotkać na stoku pewnego pana leśnika ( pozdrawiam Cię Kolego ) który nota bene czyta to forum ale się nie udziała. Gdy jadę za nim ( a jeździ nieźle ) to odwaga level up i jazda staje się pewniejsza … czyli potwierdza się wspominana tu prawda - dobrze jest jeździć z lepszym od siebie, za nim, obok, przed … a i pogaduchy na kanapie zawsze lepsze niż gapienie w telefon. 

Mirek ( o ile dobrze pamiętam imię) - do zobaczenia w nowym sezonie. ❄️

Edytowane przez KrzysiekK

9 minut temu, KrzysiekK napisał:

dobrze jest jeździć z lepszym od siebie

Oczywista oczywistość 😉 Mi jak do tej pory w krótkiej karierze narciarskiej najlepiej jeździło się na Chopoku za Markiem @Lexi, ale i warun był wtedy zacny. No musiał chłopina czasami trochę czekać na mnie aż się z gleby podniosę 😂

A Pana Mirka prosimy jednak o ujawnienie się !😉