Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 33 minuty temu, Jan napisał: sam dobrze wiesz a jak zapomniałeś to wrzuć do forumowej wyszukiwarki : wieśniakami Ja nie będę nigdzie grzebał - trzeba było nie pisać jakichś głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 5 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Dotarli😉 A gdzie kaski ? 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu Teraz, rulez napisał: A gdzie kaski ? 😉 Prowokacyjne pytanie... Ja tam lubię w kasku na stoku i w pasach w samochodzie 😉 Jest kask - jest do czego przyczepić kamerę. Jutro będzie w kasku😎 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Słuszna uwaga. Do Włoch... w Czapkach...?? Statystycznie kask w wypadku autokarowym może znacząco obniżyć możliwość kontuzji głowy. Ja już nawet nie mówię w wywrotce na śliskim chodniku... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 14 minut temu, rulez napisał: A gdzie kaski ? 😉 9 minut temu, Mitek napisał: Słuszna uwaga. Do Włoch... w Czapkach...?? Statystycznie kask w wypadku autokarowym może znacząco obniżyć możliwość kontuzji głowy. Ja już nawet nie mówię w wywrotce na śliskim chodniku... Pozdro Paskudy jesteście… 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Staram się nie zawieść koleżanek i kolegów. A raki do chodzenia po sklepach macie, no chociaż raczki... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Staram się nie zawieść koleżanek i kolegów. A raki do chodzenia po sklepach macie, no chociaż raczki... Pozdro Ale Cię wzięło 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ale wiesz, że to taka zabawa? Tylko pamiętaj... solidne górskie buty na wibramie zapewnią Ci pewność w poruszaniu się do kibla w hotelu. To jest tzw. nowy włoski standard. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 15 minut temu, Mitek napisał: solidne górskie buty na wibramie zapewnią Ci pewność w poruszaniu się do kibla w hotelu. No i lonża obowiązkowo jak po schodach - albo windą z przewodnikiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Cześć Tylko ważne aby lonżą operował człowiek, który ma mniej promili niż ten na lonży - wtedy są w prawie. Windy będą sukcesywnie eliminowane jako zbyt niebezpieczne Marku. Przecież wszyscy wiemy jakim Włosi są zapobiegliwym i porządnym do perfekcji narodem. No i ta wrodzona i kultywowana od stuleci konsekwencja. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 12 godzin temu, Mitek napisał: Słuszna uwaga. Do Włoch... w Czapkach...?? Statystycznie kask w wypadku autokarowym może znacząco obniżyć możliwość kontuzji głowy. Ja już nawet nie mówię w wywrotce na śliskim chodniku... Pozdro Przy upadkach na chodniku warto jeszcze jakąś poduszkę wsadzić w spodnie... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, brachol napisał: Przy upadkach na chodniku warto jeszcze jakąś poduszkę wsadzić w spodnie... pozdro Są ochraniacze takie specjalne na rolki, Adrian je prezentował wyżej, można się uzbroić po zęby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 13 godzin temu, AdrianW napisał: Dzięki serdeczne i również życzę udanego szusowania ⛷️😉 Jutro rano zaczynamy. Postaram się coś wrzucać na bieżąco. Dzisiaj padliśmy, podróż nas wykończyła 🙃 Pozdro dla wszystkich 💪 Teraz Wasza kolej na wkurzanie, zatem czekamy na Wasze i Eli relacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, .Beata. napisał: Są ochraniacze takie specjalne na rolki, Adrian je prezentował wyżej, można się uzbroić po zęby. Na zęby to garda do kasku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, brachol napisał: Na zęby to garda do kasku... to na szczękę, na zęby bokserzy coś nakładają… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 15 godzin temu, AdrianW napisał: Ha, Janie .... Z domu wyjechaliśmy po 15 i tutaj dotarliśmy po 14... 23h w sumie, w autokarze jakieś 21h, masakra 😵💫😆 Mocno przykurczeni jesteśmy a przynajmniej ja. Żaneta się zatruła czymś i cała droga z bólem żołądka. Ale w sumie jest gitara, twarde zawodniki😎😂 Swoją drogą to też długo jechałeś. Cześć 21h jazdy do LIvigno to całkiem niezły czas - do 24h brutto to jeszcze standard. Największym błędem podróżujących jest proszenie o częste przerwy - to najbardziej wydłuża podróż. Rekordem za czasów gdy prowadziłem autokary było 36h ze względu na opady i nieprzejezdność dróg. W autokarze (oczywiście jeżeli nie wybrałeś miejsc w pierwszym rzędzie w piętrusie) można się elegancko wyspać i fajnie pobawić. No chyba, że skupisz się na niedogodnościach podróży ale - wystarczy sobie wyobrazić, że odbywałbyś tę podróż Maluchem i już wszystko jest OK. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, .Beata. napisał: Teraz Wasza kolej na wkurzanie, zatem czekamy na Wasze i Eli relacje. Cześć. Beata, na razie nie ma czym wkurzać.... to bardziej my się wkurzamy bo nie wszystkie trasy otwarte i dziś niedziela także zrobiła się tu taka trochę Białka. Strzeliłem kilka fot z rana ale nic nie nagrałem. Trochę też oswajałem się z nowym sprzętem dzisiaj. Jeździłem z Elą kilka zjazdów, niech sama Ci opowie...😉 Największy plus z dzisiejszego dnia to poznanie naszego instruktora 😎 i to że biodro daje rade. Jutro moja kolej szkolenia💪 Pozdro🙂 Edytowane 6 godzin temu przez AdrianW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Cześć Pojechałeś na free ski przed sezonem chyba, czy się mylę? Oj lubicie szukać dziury w całym, lubicie... Ja bym się skupił na tym żeby fajnie wykorzystać potencjał tego co jest ale... można się wkurzać. Pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć 21h jazdy do LIvigno to całkiem niezły czas - do 24h brutto to jeszcze standard. Największym błędem podróżujących jest proszenie o częste przerwy - to najbardziej wydłuża podróż. Rekordem za czasów gdy prowadziłem autokary było 36h ze względu na opady i nieprzejezdność dróg. W autokarze (oczywiście jeżeli nie wybrałeś miejsc w pierwszym rzędzie w piętrusie) można się elegancko wyspać i fajnie pobawić. No chyba, że skupisz się na niedogodnościach podróży ale - wystarczy sobie wyobrazić, że odbywałbyś tę podróż Maluchem i już wszystko jest OK. Pozdro Cześć. W końcu Mitku na temat, a nie jakieś pierdolety o kaskach...😝 I zgadzam się z Tobą, dużo było przystanków, za dużo. Choć jakieś przystanki są potrzebne żeby się rozprostować bo jednak utrzymując ciało długo w jednej pozycji to zawsze coś się przykurczy. Najgorsze były pierwsze 2-3h jazdy autokarem, później już zacząłem się przyzwyczajać i tak, jak mówisz nie nakręcać się jak mi niewygodnie tylko starać się rozluźnić i zaakceptować rzeczywistość😉 Fajnie też jeśli jedzie więcej znajomych osób to jest z kim pogadać o czas szybciej mija. Bo jednak banda małolatów za plecami trochę ryje beret😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pojechałeś na free ski przed sezonem chyba, czy się mylę? Oj lubicie szukać dziury w całym, lubicie... Ja bym się skupił na tym żeby fajnie wykorzystać potencjał tego co jest ale... można się wkurzać. Pozdro Piszę subiektywnie. Nie będę chwalił skoro nie mam czego. Jesteśmy zadowoleni bo jeździmy ale tak jak napisałem - dzisiaj jest Białka. Jutro będzie z pewnością lepiej. Wypuścimy się na inne trasy, będzie mniej ludzi. Ale dzisiaj bez zachwytu. I to nie tylko moje zdanie... Wiesz, nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca 😉 pozdro Edytowane 6 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: Cześć. W końcu Mitku na temat, a nie jakieś pierdolety o kaskach...😝 I zgadzam się z Tobą, dużo było przystanków, za dużo. Choć jakieś przystanki są potrzebne żeby się rozprostować bo jednak utrzymując ciało długo w jednej pozycji to zawsze coś się przykurczy. Najgorsze były pierwsze 2-3h jazdy autokarem, później już zacząłem się przyzwyczajać i tak, jak mówisz nie nakręcać się jak mi niewygodnie tylko starać się rozluźnić i zaakceptować rzeczywistość😉 Fajnie też jeśli jedzie więcej znajomych osób to jest z kim pogadać o czas szybciej mija. Bo jednak banda małolatów za plecami trochę ryje beret😆 Cześć Pierwsze trzy godziny to jest impreza a później już jakoś idzie... 🙂 POzdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: Jutro będzie z pewnością lepiej. Wypuścimy się na inne trasy, będzie mniej ludzi. Ale dzisiaj bez zachwytu. I to nie tylko moje zdanie... a warunki macie gorsze niż 2 lata temu w podobnym terminie ? PS @AdrianW może znajdziesz chwilę czasu na napisanie krótkiej relacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Największy plus z dzisiejszego dnia to poznanie naszego instruktora 😎 i to że biodro daje rade. Jutro moja kolej szkolenia💪 I bardzo dobrze. Zdjęcia (mogą być też filmy :)) proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pierwsze trzy godziny to jest impreza a później już jakoś idzie... 🙂 POzdro Taaaa... impreza.... a później przed tunelem po Szwajcarskiej stronie trzeba się zatrzymywać autokarem i cucić gościa hehehe😆 Ale fakt, jest to jakaś metoda na zabicie czasu😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Jan napisał: a warunki macie gorsze niż 2 lata temu w podobnym terminie ? PS @AdrianW może znajdziesz chwilę czasu na napisanie krótkiej relacji ? Postaram się. Aktualnie lekko pruszy, może coś więcej otworzą . Jutro może gdzieś wyżej się zapuszczę i coś wrzucę. Czy warunki lepsze to trudno powiedzieć bo mało dzisiaj zwiedziłem terenu, głównie na dole. Nie przyjechałem sam więc też nie chcę Żanety samej zostawiać. Dzisiaj miała 3h szkolenia które planowo miały się rozłożyć na nas oboje. Dlatego krążyłem w pobliżu. Co Adam jutro zadecyduje to nie wiem ale z chęcią bym jej oddał swój czas szkoleniowy bo ponoć jest spora różnica w naszej jeździe. Jeszcze parę dni jeżdżenia zostało, nie traćcie wiary we mnie😎 Pozdrawiam 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi