AdrianW Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października (edytowane) 15 minut temu, Lexi napisał: Zabierz na zlot.. 😉 A na co to takim młodym zdrowym bykom?🤣🤣🤣 Nie wiem czy do zlotu zdążę się nauczyć chociaż trochę na nartach jeździć... No chyba że tam się nie jeździ na nartach...😆 Edytowane 6 Października przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Lexi, ale asinus po łacinie to osioł, więc wyszedł zespół zmrożonego osła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 6 minut temu, AdrianW napisał: A na co to takim młodym zdrowym bykom?🤣🤣🤣 Nie wiem czy do zlotu zdążę się nauczyć chociaż trochę na nartach jeździć... No chyba że tam się nie jeździ na nartach...😆 Zawsze wieczorem organizujemy kącik przedszkolno/geriatryczny.. "pamieniamy" się tabletkami czy maściami różnymi.... @Chertan się nami opiekuje ..i nawet przedszkolankę mamy.. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 4 minuty temu, Chertan napisał: Lexi, ale asinus po łacinie to osioł, więc wyszedł zespół zmrożonego osła Tak mi gogle przetłumaczyli "syndrom zimnej dupy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 2 godziny temu, AdrianW napisał: Jakby nie patrzył to trochę szczęścia w życiu mam skoro cały czas tu jestem 😉 Janie, dobrze będzie 💪 w Livigno kwatery i hotele mają sauny to się wygrzejesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 24 minuty temu, Lexi napisał: Tak mi gogle przetłumaczyli "syndrom zimnej dupy"... Dupa to anus. No wiesz, tak się pomylić.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 4 minuty temu, Mitek napisał: Dupa to anus. anus to dziura w dupie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października 4 minuty temu, Jan napisał: anus to dziura w dupie Z pewnością nie. Dziura to foramen i to będzie wyrażenie złożone. A anus to zawsze był odbyt u wszystkich zwierząt, które go posiadają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października 46 minut temu, Lexi napisał: Zawsze wieczorem organizujemy kącik przedszkolno/geriatryczny.. "pamieniamy" się tabletkami czy maściami różnymi.... @Chertan się nami opiekuje ..i nawet przedszkolankę mamy.. 😉 Darmowe tabletki... brzmi kusząco 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października (edytowane) 😆 Edytowane 6 Października przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października 29 minut temu, Jan napisał: 34 minuty temu, Mitek napisał: Dupa to anus. anus to dziura w dupie 25 minut temu, Mitek napisał: 31 minut temu, Jan napisał: anus to dziura w dupie Z pewnością nie. Dziura to foramen i to będzie wyrażenie złożone. A anus to zawsze był odbyt u wszystkich zwierząt, które go posiadają No proszę jak się chłopaki ładnie dogadują...😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października Godzinę temu, Lexi napisał: Zawsze wieczorem organizujemy kącik przedszkolno/geriatryczny.. "pamieniamy" się tabletkami czy maściami różnymi.... @Chertan się nami opiekuje ..i nawet przedszkolankę mamy.. 😉 Zapomniałeś jeszcze o różnych płynach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Siemanko. Kto testował? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, AdrianW napisał: Siemanko. Kto testował? Moja żona ...nosi w plecaku już kilka lat - nie jest zbyt ciężkie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Lexi napisał: Moja żona ...nosi w plecaku już kilka lat - nie jest zbyt ciężkie.. Jak nosi w plecaku tzn że nie testowała 🙂 Lexi może to będzie lepsze niż barchany 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Lexi napisał: Moja żona ...nosi w plecaku już kilka lat - nie jest zbyt ciężkie.. 23 minuty temu, AdrianW napisał: Siemanko. Kto testował? nie offtopuj własnego tematu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Jak nosi w plecaku tzn że nie testowała 🙂 Lexi może to będzie lepsze niż barchany 😎 Znaczy - zależy do czego chcesz użyć - moja żona używa do noszenia.. może jej sama świadomość posiadania wystarczy - jej marzną dłonie wiec nosi te mniejsze ogrzewacze - i 3 ~4 pary różnych rękawiczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 28 minut temu, AdrianW napisał: Siemanko. Kto testował? Podobne pgrzewacze z Decatlonu przetestowane przez moje dzieci i jeszcze jedną osobę z chorobą Reynauda. Działa to i grzeje fajnie. Na stoku tak na 4 godziny wytrzymają. Tych konkretnie nie znam. Paczka 30 sztuk w Decatlonie to około 60 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Znaczy - zależy do czego chcesz użyć - moja żona używa do noszenia.. może jej sama świadomość posiadania wystarczy - jej marzną dłonie wiec nosi te mniejsze ogrzewacze - i 3 ~4 pary różnych rękawiczek. Rozumiem, że każde następne rozmiar większe od poprzednich jak matrioszka? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Rozumiem, że każde następne rozmiar większe od poprzednich jak matrioszka? 🙂 Nie zupełnie - różne rękawice różna grubość przeważnie 2 pary + jedne takie cieniusieńkie nieprzemakalne które w plecaku są na stałe (zima/lato). Nie jest to jakaś ekstrawagancja zważywszy że ludzie noszą często 2 pary - rękawice są gubione ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Znaczy - zależy do czego chcesz użyć - moja żona używa do noszenia.. może jej sama świadomość posiadania wystarczy - jej marzną dłonie wiec nosi te mniejsze ogrzewacze - i 3 ~4 pary różnych rękawiczek. Mam takie ochronne majty. One mają kieszenie na wkładki. Chciałem w te kieszenie te ogrzewacze zaaplikować 😄 Trza kupić i wypróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Nie zupełnie - różne rękawice różna grubość przeważnie 2 pary + jedne takie cieniusieńkie nieprzemakalne które w plecaku są na stałe (zima/lato). Nie jest to jakaś ekstrawagancja zważywszy że ludzie noszą często 2 pary - rękawice są gubione ... żartowałem se 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi