AdrianW Napisano wczoraj o 11:41 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:41 1 godzinę temu, PaVic napisał: Tylko ja nie pytam o filmy ( choć uważam,że warto je tu wstawiać bo zawsze ktoś coś konstruktywnego napisze między wierszem a zjebk cóż bierzesz na klatę i robisz swoje ) ale o Twoje odczucia . Spoko, Paweł może będzie okazja zapytać gdzieś na wyciągu 😉 Zdrówka!💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 12:30 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 12:30 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Byle zdrowie … jak mówisz Krzychu no i jeszcze na siłę by parę innych, mniej ważnych ale jednak niestety istotnych rzeczy wymienił... Bo jak to mówią: ...kto nie ma miedzi - niech w domu siedzi...😂😂😂 Pozdro! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 12:42 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:42 10 minut temu, AdrianW napisał: ...kto nie ma miedzi - niech w domu siedzi...😂😂😂 W domu siedzi i nie je CU_kierków. Takie to mnemotechniki stosowałem gdy się układu okresowego uczyłem …. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 12:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:47 (edytowane) 2 godziny temu, AdrianW napisał: Spoko, Paweł może będzie okazja zapytać gdzieś na wyciągu 😉 Zdrówka!💪 Wszyscy wiedzą że kocham ślimaczyć się na nartach i sprawia mi to przyjemność … ostatnimi razy miałem okazję spotkać na stoku pewnego pana leśnika ( pozdrawiam Cię Kolego ) który nota bene czyta to forum ale się nie udziała. Gdy jadę za nim ( a jeździ nieźle ) to odwaga level up i jazda staje się pewniejsza … czyli potwierdza się wspominana tu prawda - dobrze jest jeździć z lepszym od siebie, za nim, obok, przed … a i pogaduchy na kanapie zawsze lepsze niż gapienie w telefon. Mirek ( o ile dobrze pamiętam imię) - do zobaczenia w nowym sezonie. ❄️ Edytowane wczoraj o 13:59 przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 13:02 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:02 9 minut temu, KrzysiekK napisał: dobrze jest jeździć z lepszym od siebie Oczywista oczywistość 😉 Mi jak do tej pory w krótkiej karierze narciarskiej najlepiej jeździło się na Chopoku za Markiem @Lexi, ale i warun był wtedy zacny. No musiał chłopina czasami trochę czekać na mnie aż się z gleby podniosę 😂 A Pana Mirka prosimy jednak o ujawnienie się !😉 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 11.04.2026 o 15:02, AdrianW napisał: Oczywista oczywistość 😉 Mi jak do tej pory w krótkiej karierze narciarskiej najlepiej jeździło się na Chopoku za Markiem @Lexi, ale i warun był wtedy zacny. No musiał chłopina czasami trochę czekać na mnie aż się z gleby podniosę 😂 A Pana Mirka prosimy jednak o ujawnienie się !😉 No i tutaj się nie masz co krygować bo Marek też za tobą jeździł i stwierdzam że po muldach bardzo sprawnie, ładnie i skutecznie poruszasz się równoległym a wielu miszczuf porannego sztruksu idzie do baru w takich warunkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lexi napisał: No i tutaj się nie masz co krygować bo Marek też za tobą jeździł i stwierdzam że po muldach bardzo sprawnie, ładnie i skutecznie poruszasz się równoległym a wielu miszczuf porannego sztruksu idzie do baru w takich warunkach. Kurna , ześ mi przysłodził, od dziś zmieniam instruktora... 😉💪 Ale poważnie to jeszcze dużo wody musi Marku upłynąć żebym sam poczuł, że to jest to... Jeszcze w grudniu tego sezonu też bym poszedł do baru ale wiem i widziałem, że da się. Więc trza napier...😄 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Kurna , ześ mi przysłodził, od dziś zmieniam instruktora... To moja ocena a nie wazelina (z Rohacy nie z Chopoka) . Instruktora nie zmieniaj - ten wie co robi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lexi napisał: To moja ocena a nie wazelina (z Rohacy nie z Chopoka) . Instruktora nie zmieniaj - ten wie co robi... Tak podejrzewałem, że z Rohacy. Wiesz, nogi jeszcze świeże były 🙂 Choć zawsze pierwszy dzień po nawet krótkiej przerwie to człowiek jakiś taki sztywny i musi pamięć mięśniowa wrócić. To ja tak z wazeliną - dzięki, jest motywacja na nast sezon 💪 Nic nie zmieniamy. Jestem zdania, żeby wymagać więcej od siebie niż instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi