Jan Napisano Czwartek o 18:32 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:32 nocą trudniejsze warunki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Niedziela o 15:55 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:55 Dzisiaj było kilka nastolatek w Zwardoniu z jakiegoś klubu, w gumach, a jakże, niektóre w płaszczach narciarskich, całkiem nieźle dawały przyzwoitym ciętym skrętem, z resztą jak się ogląda szkółki sportowe to jazda jest przyzwoita. Sporo też mogą powiedzieć o tym ludzie z forum, których młodzież sama startuje. Więc pesymizm do mnie nie przemawia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Niedziela o 17:01 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:01 (edytowane) Pesymizm, może insczej. Dziś Wisła Stok, przyjeżdża szkółka, naprawdę fajnie jeździły dzieciaki, tylko co z tego jak od 8 do 10 zjechały 3-4 razy. Nawet same w kolejce mówiły, żr trochę bez sensu. Bardziej chyba chodzi też o dostępność stoków a raczej częstotliwość zjazdów treningowych. Edytowane Niedziela o 17:01 przez rulez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 17:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:08 Godzinę temu, Chertan napisał: Dzisiaj było kilka nastolatek w Zwardoniu z jakiegoś klubu, w gumach, a jakże, niektóre w płaszczach narciarskich, całkiem nieźle dawały przyzwoitym ciętym skrętem, z resztą jak się ogląda szkółki sportowe to jazda jest przyzwoita. Sporo też mogą powiedzieć o tym ludzie z forum, których młodzież sama startuje. Więc pesymizm do mnie nie przemawia. a były warunki, które można nazwać trudnymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu W dniu 31.12.2025 o 16:29, AdrianW napisał: Ile już dni jesteś na nartach w tym sezonie? Tylko 17 na wolnym powietrzu ale masz szansę mnie pokonać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Szanse zawsze są, ale aż takim optymistą nie jestem😉 Tymczasem chyba znaleźliśmy przyczynę bólu z boku piszczela. To kapeć z butów Salomona . W tym miejscu gdzie został mocniej okrojony sierpem plastik uciska na piszczel. Śledztwo w toku😆 W drugim jest podobnie ale tam nie boli. Ciężko trafić za kobiecymi dolegliwościami 🫣😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Cześć A propos instruktorów i ich kompetencji: Edytowane 5 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi