Skocz do zawartości

Drugie narty na trudniejsze warunki

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj było kilka nastolatek w Zwardoniu z jakiegoś klubu, w gumach, a jakże, niektóre w płaszczach narciarskich, całkiem nieźle dawały przyzwoitym ciętym skrętem, z resztą jak się ogląda szkółki sportowe to jazda jest przyzwoita. Sporo też mogą powiedzieć o tym ludzie z forum, których młodzież sama startuje. Więc pesymizm do mnie nie przemawia. 

• Like 1
  • Thanks 1

Pesymizm, może insczej.

Dziś Wisła Stok, przyjeżdża szkółka, naprawdę fajnie jeździły dzieciaki, tylko co z tego jak od 8 do 10 zjechały 3-4 razy. Nawet same w kolejce mówiły, żr trochę bez sensu. 

Bardziej chyba chodzi też o dostępność stoków a raczej częstotliwość zjazdów treningowych.

Edytowane przez rulez
  • Thanks 1

Godzinę temu, Chertan napisał:

Dzisiaj było kilka nastolatek w Zwardoniu z jakiegoś klubu, w gumach, a jakże, niektóre w płaszczach narciarskich, całkiem nieźle dawały przyzwoitym ciętym skrętem, z resztą jak się ogląda szkółki sportowe to jazda jest przyzwoita. Sporo też mogą powiedzieć o tym ludzie z forum, których młodzież sama startuje. Więc pesymizm do mnie nie przemawia. 

a były warunki, które można nazwać trudnymi ?

Szanse zawsze są, ale aż takim optymistą nie jestem😉

Tymczasem chyba znaleźliśmy przyczynę bólu z boku piszczela. To kapeć z butów Salomona . W tym miejscu gdzie został mocniej okrojony sierpem plastik uciska na piszczel. Śledztwo w toku😆 W drugim jest podobnie ale tam nie boli. Ciężko trafić za kobiecymi dolegliwościami 🫣😅

IMG20260105160805.jpg

IMG20260105160828.jpg

IMG20260105160831.jpg

• Like 1