Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 40 minut temu, Mikoski napisał: mają jeszcze bardzo wygodne i co najważniejsze bezpieczne kibelki 😜 ..popłakałem się.. 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, brachol napisał: @star Moim zdaniem takie Polo nie bardzo jest dla młodego człowieka odpowiednie. Zachęca, żeby coś tam więcej pojechać, a umiejętności czasami nie nadążają. @Lexi Są pewne uniwersalne prezenty to fakt... pozdro Nie wiem jaki kłopot z Polo raczej to auto wysyła sygnały o tym że jest za szybko i czuć je d… ma też swoje ograniczenia mocy więc wg mnie spoko na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 1 godzinę temu, star napisał: Nie wiem jaki kłopot z Polo raczej to auto wysyła sygnały o tym że jest za szybko i czuć je d… ma też swoje ograniczenia mocy więc wg mnie spoko na początek. Polo jako pierwszy samochód to nienajlepszy wybór. Wbrew pozorom tak za bardzo nie informuje że przeginasz, raczej - przegiąłeś i ….. po zawodach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 12 godzin temu, brachol napisał: Marek, coś w tym jest, że coraz trudniej kupić coś na prezent, pewnie też z tego powodu, że ilość posiadanych rzeczy rośnie dość szybko i potem jest problem. Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Generalnie zacząłem się zastanawiać, czy nie kupić czegoś innego (jakieś vouchery lub takie tam inne karty może będzie z tego większy pożytek). pozdro Cze Jeśli czegoś szukają w ten deseń, o czym pisałeś, to kup im 2 osobne plecaki i wyperswaduj, że jeden duży to słaby pomysł. Myślisz że wybiorą lepiej, nie mając o tym pojęcia? Jest spory wybór, nie musi być przecież znanej marki. Ma spełniać swoje funkcje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi