Mitek Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 18 minut temu, PaVic napisał: Jeszcze takie info dla tych co jeżdżą bez kasku. Włosi i Austriacy będą karali za jazdę bez nich. Także @Mitek czas kupić jeżeli nie masz a planujesz wyjazd w te kierunki alpejskie . Tadeo jest również zdruzgotany 🤷♂️ choć kask ma ładny 😜 Raczej odpada. Może to dotyczy zawodów lub jakichś specjalnych warunków a Tadeusz robi sobie po prostu jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 24 minuty temu 2 godziny temu, Jan napisał: zademonstruj Tracki ze Sports Tracker wszystko pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu 18 minut temu, Mitek napisał: Raczej odpada. Może to dotyczy zawodów lub jakichś specjalnych warunków a Tadeusz robi sobie po prostu jaja. We Włoszech wszedł przepis od 1 listopada 2025 a z Austrią się rozpędziłem tu zasłyszana dyskusja bez sprawdzenia informacji w necie ( tu mój błąd teraz doczytałem że obowiązek jest dla/ do 15 lat ) https://pl.euronews.com/travel/2025/11/25/we-wloszech-kaski-narciarskie-sa-obowiazkowe-dlaczego-zmieniono-prawo-i-co-oznacza-dla-tur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu No to przynajmniej jeden kierunek narciarski mi odpadł. Spędziłem we Włoszech na nartach sporo czasu - bo głównie tam pracowałem - więc nie ma co żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi