Jump to content

Sezon 2025/2026

grimson
 Share

Recommended Posts

41 minut temu, Marcos73 napisał:

Som😀

Wejdź w swoje załączniki na Ski Forum, posegreguj wg wielkości załącznika i je wywal, te największe. U mnie tak zrobiłem i zwolniłem połowę miejsca.

13 minut temu, Marcos73 napisał:

A ludziów?

pozdro

Na palcach można liczyć 😆 Marek ludzi podobnie jak wczoraj. Była rano szkółka młodzików. Bardzo twardy warun. Ja wymiękłem. Żaneta lepiej sobie radziła. Dopiero teraz dało się kijek na dolnej stacji wbić bo tak to beton był. Na górze chyba cały czas minus trzymał. Zupełnie przeciwny warun niż wczoraj. Rano alkomacik na trasie do ośrodka 😄 PoRuhane na dziś 😂 

Pozdro 

• Like 2
  • Thanks 2

3 minuty temu, AdrianW napisał:

Na palcach można liczyć 😆 Marek ludzi podobnie jak wczoraj. Była rano szkółka młodzików. Bardzo twardy warun. Ja wymiękłem. Żaneta lepiej sobie radziła. Dopiero teraz dało się kijek na dolnej stacji wbić bo tak to beton był. Na górze chyba cały czas minus trzymał. Zupełnie przeciwny warun niż wczoraj. Rano alkomacik na trasie do ośrodka 😄 PoRuhane na dziś 😂 

Pozdro 

Beton z rana jak śmietana.

• Haha 1

1 godzinę temu, Jan napisał:

muszą być takie co wybaczą 

Obmiotłem ze śniegu, spiąłem ładnie paskami. Przed włożeniem do pokrowca powiedziały po cichu, że wybaczają...

Pozdro😉

Edited by AdrianW
  • Thanks 1
  • Haha 4

27 minut temu, AdrianW napisał:

Obmiotłem ze śniegu, spiąłem ładnie paskami. Przed włożeniem do pokrowca powiedziały po cichu, że wybaczają...

Pozdro😉

i nie będziesz szukać innych na przyszły sezon ?

5 minut temu, Jan napisał:

i nie będziesz szukać innych na przyszły sezon ?

Jeszcze tych nie okiełznałem😆 poza tym szybko się przywiązuję. Także może być dożywocie - moje albo ich 😜

Godzinę temu, grimson napisał:

To zależy, czego szukasz na stoku w takich warunkach. Jak jest, jak na zdjęciu wyżej, pusto i beton, to można zapierdalac.

Hmm... niczego nie szukam. Staram się w miarę swoich umiejętności zjechać bezpiecznie. Jak jest beton to wyobraźnia podpowiada mi, że to może być pierwszy i ostatni upadek. Wczoraj mogłem popuścić lejce - było miętko i zamiast "mielić"(Mitek wybacz😉) to łatwiej się cięło nierówności. 

Pytałeś jakie narty - niemajstrowskie SL🙂

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Hehe Janek a na co Ci te wiosła na piszczelach? 😆 Po nartach kajaki? Czy przed nartami kajaki były?😂

I jeszcze rękawice do spawania... oj jakaś fuszka była dziś robiona 😜

Droczę się trochę, no jesteś Wariacik💪

Pozdro 

Edited by AdrianW
  • Like 1

2 godziny temu, Jan napisał:

nix nie luzujemy, sezon trwa

IMG_1685.jpeg

IMG_1684.jpeg

Twardo i konsekwentnie senon trwa w najlepsze 😂 a dziś miałem pisać kiedy się wybierasz na tą twoją halę  😤

w Landgraaf puchy i mam bliżej 😜 czas rozpocząć sezon halowy 😀

• Like 3
  • Thanks 1