Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 31 minut temu, Marcos73 napisał: Zdjęć wrzucać nie mogę wrzuć na Skionline i kopiuj-wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 19 minut temu, Jan napisał: wrzuć na Skionline i kopiuj-wklej Som😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 41 minut temu, Marcos73 napisał: Som😀 Wejdź w swoje załączniki na Ski Forum, posegreguj wg wielkości załącznika i je wywal, te największe. U mnie tak zrobiłem i zwolniłem połowę miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) Wspomnieniowo z ostatniego, zakończonego sezonu 😁 Edytowane 17 godzin temu przez grimson 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 19 minut temu, grimson napisał: Wspomnieniowo z ostatniego, zakończonego sezonu 😁 fantastyczna pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: fantastyczna pozycja 😁 fantastyczna głupota 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć. Dziś na Rohacach lodowisko. Na górze -2. Beton. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cały czas sztruksik🙂 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Chyba trzeba będzie wyciągnąć jeszcze biegówki 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, AdrianW napisał: Cały czas sztruksik🙂 A ludziów? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Marcos73 napisał: A ludziów? pozdro Na palcach można liczyć 😆 Marek ludzi podobnie jak wczoraj. Była rano szkółka młodzików. Bardzo twardy warun. Ja wymiękłem. Żaneta lepiej sobie radziła. Dopiero teraz dało się kijek na dolnej stacji wbić bo tak to beton był. Na górze chyba cały czas minus trzymał. Zupełnie przeciwny warun niż wczoraj. Rano alkomacik na trasie do ośrodka 😄 PoRuhane na dziś 😂 Pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Na palcach można liczyć 😆 Marek ludzi podobnie jak wczoraj. Była rano szkółka młodzików. Bardzo twardy warun. Ja wymiękłem. Żaneta lepiej sobie radziła. Dopiero teraz dało się kijek na dolnej stacji wbić bo tak to beton był. Na górze chyba cały czas minus trzymał. Zupełnie przeciwny warun niż wczoraj. Rano alkomacik na trasie do ośrodka 😄 PoRuhane na dziś 😂 Pozdro Beton z rana jak śmietana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, grimson napisał: Beton z rana jak śmietana. Ale beton nie wybacza błędów 🥴🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, AdrianW napisał: Ale beton nie wybacza błędów 🥴🙂 To zależy jakie masz narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, grimson napisał: To zależy jakie masz narty. muszą być takie co wybaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, Jan napisał: muszą być takie co wybaczą To zależy, czego szukasz na stoku w takich warunkach. Jak jest, jak na zdjęciu wyżej, pusto i beton, to można zapierdalac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Jan napisał: muszą być takie co wybaczą Obmiotłem ze śniegu, spiąłem ładnie paskami. Przed włożeniem do pokrowca powiedziały po cichu, że wybaczają... Pozdro😉 Edytowane 48 minut temu przez AdrianW 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu 27 minut temu, AdrianW napisał: Obmiotłem ze śniegu, spiąłem ładnie paskami. Przed włożeniem do pokrowca powiedziały po cichu, że wybaczają... Pozdro😉 i nie będziesz szukać innych na przyszły sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 5 minut temu, Jan napisał: i nie będziesz szukać innych na przyszły sezon ? Jeszcze tych nie okiełznałem😆 poza tym szybko się przywiązuję. Także może być dożywocie - moje albo ich 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu Godzinę temu, grimson napisał: To zależy, czego szukasz na stoku w takich warunkach. Jak jest, jak na zdjęciu wyżej, pusto i beton, to można zapierdalac. Hmm... niczego nie szukam. Staram się w miarę swoich umiejętności zjechać bezpiecznie. Jak jest beton to wyobraźnia podpowiada mi, że to może być pierwszy i ostatni upadek. Wczoraj mogłem popuścić lejce - było miętko i zamiast "mielić"(Mitek wybacz😉) to łatwiej się cięło nierówności. Pytałeś jakie narty - niemajstrowskie SL🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano teraz Udostępnij Napisano teraz 2 minuty temu, AdrianW napisał: niemajstrowskie SL tak trudno napisać firma-model-rocznik-długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi