Jan Napisano wczoraj o 16:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:44 Ostatni zjazd dzisiaj góry opustoszałe 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu U mnie koniec "Italo Disco" na ten sezon... żal jedynie że tyle śniegu pójdzie w kanał - stoki zamykają się za dwa dni....a warun..szkoda gadać.. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu @grimson a to z wczoraj i pozdro dla chłopaków z Olsztyna 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 50 minut temu, Jan napisał: @grimson a to z wczoraj i pozdro dla chłopaków z Olsztyna gratki. awansowałeś do klubu pozytywnych szaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: gratki. awansowałeś do klubu pozytywnych szaleńców Dzięki i to na badziewnej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Jan napisał: Dzięki i to na badziewnej narcie jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 18.03.2026 o 20:55, Mitek napisał: Cześć Kacper, a zwłaszcza Maja byli zachwyceni tą typowo kasprową pogodą, bo coś się działo. 🙂 No Paweł tym regionem nie był zachwycony - czemu dał wyraz w "listach do Karyntian".. 😉 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, Lexi napisał: No Paweł tym regionem nie był zachwycony - czemu dał wyraz w "listach do Karyntian".. 😉 Cześć Tutaj prosiłbym o jakiś komentarz, bo nie jestem zbyt biegły w listach Pawła i innych, a zwłaszcza w listach do Karyntian, a już po przefiltrowaniu przez meandry Twojego wyjątkowego (w sensie skali ale i w sensie oryginalności) poczucia humoru, to już nie wiem o co chodzi. Jak wczoraj z nimi rozmawiałem to zwłaszcza Maja, która chyba nie miała okazji wcześniej jeździć w typowej kurniawie stwierdziła, że było super a wczoraj przy tym słońcu to się nic nie działo i dopiero Kacper zrobił robotę jak się koncertowo wygrzał na płaskim do tego jadąc tyłem więc i tyłek zbity i kask sprawdzony. 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Tutaj prosiłbym o jakiś komentarz, bo nie jestem zbyt biegły w listach Pawła i innych, a zwłaszcza w listach do Karyntian, a już po przefiltrowaniu przez meandry Twojego wyjątkowego (w sensie skali ale i w sensie oryginalności) poczucia humoru, to już nie wiem o co chodzi. Ach Mitku drogi wybacz - to tak dawno było że wszystko mi się pomieszało Pawłowi chodziło o córy Koryntu a nie o córy Karyntii (grupa frywolnych instruktorek snowboardu)... to tak jak z tym - "w Moskwie rozdają Moskwicze"... a potem się okazało że nie w Moskwie a w Leningradzie.... nie Moskwicze tylko rowery... i nie rozdają tylko kradną.. Tak czy siak oglądając z autostrady góry w okolicach Villach myślałem z zazdrością o Twoich "dzieciakach" pomykających gdzieś w oddali po stokach Nasfield... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ale przecież rowery to kradli w Rzymie. Mylisz systemy walutowe chyba. A poza tym nie ma takiego miast Leningrad jest Petersburg... a może Peterborough. Sam już nie wiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Ale przecież rowery to kradli w Rzymie. Mylisz systemy walutowe chyba. A poza tym nie ma takiego miast Leningrad jest Petersburg... a może Peterborough. Sam już nie wiem. Jest Petersburg w obwodzie Leningradzkim (rada ichniego powiatu nie przeglosowala zmiany nazwy i zostalo po staremu.... tys piknie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Mitek napisał: Ale przecież rowery to kradli w Rzymie. W Rzymie to Flip i Flap….no w każdym razie taki mały z takim dużym…. Albo niski z wysokim - żeby się Beata nie śmiała.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, grimson napisał: jakiej? Made in Germany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi