Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, Lexi napisał:

No Paweł tym regionem nie był zachwycony - czemu dał wyraz w "listach do Karyntian".. 😉

Cześć

Tutaj prosiłbym o jakiś komentarz, bo nie jestem zbyt biegły w listach Pawła i innych, a zwłaszcza w listach do Karyntian, a już po przefiltrowaniu przez meandry Twojego wyjątkowego (w sensie skali ale i w sensie oryginalności) poczucia humoru, to już nie wiem o co chodzi.

Jak wczoraj z nimi rozmawiałem to zwłaszcza Maja, która chyba nie miała okazji wcześniej jeździć w typowej kurniawie stwierdziła, że było super a wczoraj przy tym słońcu to się nic nie działo i dopiero Kacper zrobił robotę jak się koncertowo wygrzał na płaskim do tego jadąc tyłem więc i tyłek zbity i kask sprawdzony. 🙂

Pozdro

• Haha 1

Godzinę temu, Mitek napisał:

Tutaj prosiłbym o jakiś komentarz, bo nie jestem zbyt biegły w listach Pawła i innych, a zwłaszcza w listach do Karyntian, a już po przefiltrowaniu przez meandry Twojego wyjątkowego (w sensie skali ale i w sensie oryginalności) poczucia humoru, to już nie wiem o co chodzi.

Ach Mitku drogi wybacz - to tak dawno było że wszystko mi się pomieszało Pawłowi chodziło o córy Koryntu a nie o córy Karyntii (grupa frywolnych  instruktorek snowboardu)... to tak jak z tym - "w Moskwie rozdają Moskwicze"... a potem się okazało że nie w Moskwie a w Leningradzie.... nie Moskwicze tylko rowery... i nie rozdają tylko kradną..

Tak czy siak oglądając z autostrady góry w okolicach Villach  myślałem z zazdrością o Twoich "dzieciakach" pomykających gdzieś w oddali  po stokach Nasfield...

pozdrawiam 

• Haha 1

1 minutę temu, Mitek napisał:

Ale przecież rowery to kradli w Rzymie. Mylisz systemy walutowe chyba.  A poza tym nie ma takiego miast Leningrad jest Petersburg... a może Peterborough.

Sam już nie wiem.

Jest Petersburg w obwodzie Leningradzkim (rada ichniego powiatu nie przeglosowala zmiany nazwy i zostalo po staremu.... tys piknie)

• Like 2